Училище


Училище за родители 2018 - индивидуално и безплатно

Уважаеми бъдещи родители, и през 2018 г. продължава нашата инициатива Безплатно училище за родители, която се провежда от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив.

Занятията ни се провеждат всеки работен ден в удобно за Вас време след предварително записване на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83 и са с продължителност до 45 минути. Примерни теми можете да намерите в статията Училище за родители.

прочети повече >>
 
Съвети за пациента относно лекарствената безопасност

Уважаеми пациенти, с тази статия ще ви информариме относно фалшивите лекарства и начините за предпазване от тях. Съветите са разработени с помощта на специалистите от Българската организация за верификация на лекарствата (БОВЛ).

прочети повече >>
 
Пренатален тест Verifi на американската компания Illumina, вече достъпен и в България!

Доказано високо чувствителен, ефективен и точен, Verifi разкрива най-разпространените хромозомни анеуплоидии на Вашето бебе, още в 10-та гестационна седмица! Пренатален тест Verifi, в сравнение с останалите тестове, е лидер по следните показатели:

прочети повече >>
 
НАРЕДБА № 1 ОТ 8 ФЕВРУАРИ 2011 Г. ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ, КОИТО МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ, АКУШЕРКИТЕ, АСОЦИИРАНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ И ЗДРАВНИТЕ АСИСТЕНТИ МОГАТ ДА ИЗВЪРШВАТ ПО НАЗНАЧЕНИЕ ИЛИ САМОСТОЯТЕЛНО

В тази наредба, издадена от министъра на здравеопазването, се определят дейностите на изброените здравни специалисти.

Обнародвана е в ДВ. бр.15 от 18 Февруари 2011г., изм. ДВ. бр.50 от 1 Юли 2011г.

прочети повече >>
 
Европейска харта за правата на пациентите

Европейската харта за правата на пациентите е разработен през ноември 2002 г. от "Мрежа за активно гражданско общество" (Active Citizenship Network) в сътрудничество с 12 граждански организации от различни страни на Европейския съюз (ЕС). Европейската харта за правата на пациентите посочва 14 пациентски права, които заедно имат за цел да се гарантира "високо ниво на защита на човешкото здраве" (член 35 от Хартата на основните права на ЕС), както и да се гарантира високо качество на услугите, предоставяни от различните национални здравни системи в Европа.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 7 от 9