Училище


Училище за родители 2019 - индивидуално и безплатно

Уважаеми бъдещи родители, и през 2019 г. продължава нашата инициатива Безплатно училище за родители, която се провежда от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив.

Занятията ни се провеждат всеки работен ден в удобно за вас време след предварително записване на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83 и са с продължителност до 45 минути. Примерни теми можете да намерите в статията Училище за родители.

продължава>
 
Дерматологичният овес за уязвимата кожа

Скъпи бъдещи и настоящи майки!

Целта на нашето училище за бъдещи родители, което от години е индивидуално и безплатно, е да ви предоставяме информация за различни аспекти на бременността и раждането. С тази статия продължаваме да ви запознаваме с полезните продукти на нашите партньори от A-Derma.

>> прочети повече
 
Омега-3 за здравето на вашето бебе

Наред с другите важни витамини и минерали, които една бъдеща майка трябва да си набавя, от ключово значение е и достатъчният прием на Омега-3 мастни киселини. Те се съдържат в по-големи количества в някои морски студеноводни риби, като херинга, сьомга и др., които е препоръчително да присъстват в диетата ни поне два пъти седмично. Част от докозахексаеновата киселина (DHA) се поема от плода чрез плацентата, ето защо е препоръчително бъдещите майки да увеличат хранителния прием на тази важна съставка (с около 200 mg дневно над количествата, които по принцип приемат). DHA e необходима на плода и на новороденото, защото участва в изграждането на мозъчните структури и очната ретина.

>> прочети повече
 
Въпроси за курса по клинична анатомия и ембриология

Драги студенти, след няколко дни предстои да започне ежегодния курс по клинична анатомия, организиран и провеждан от Катедра "Анатамоия, хистология и ембриология" към Медицински университет, град Пловдив. За мен ще е чест и удоволствие отново да открия курса с първата лекция по клинична ембриология и свързана паталогия, на 14 февруари 2019 г. в 16 ч. В тази връзка съм ви подготвила въпроси, някои от които можем да обсъдим по време на лекцията. Въпросите могат да имат повече от един верен отговор и целят да провокират вашето клинично мислене. На всички студенти, които ми изпратят отговори на въпросите на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , ще изпратя кратък коментар.

Забележка: всички въпроси от теста са взети от практиката и са основани на реални ситуации и реакции от страна на пациенти и лекари.

Ваша д-р Мариела Даскалова

>> прочети повече
 
Garden of Life PRENATAL

Garden of Life PRENATAL - за да дадете най-доброто на Вас и Вашето бебе!

Чисти и безопасни продукти от световния лидер Garden of Life.

За да дадете най-добрия старт в живота на вашето бебе.

Преди, по време и след бременността.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Край >>

Страница 1 от 5