Училище


Дистанционна консултация по кърмене и хранене

Епидемията ни изненада и постави бариери в общуването, за които не бяхме подготвени. Ние решихме да не се оплакваме, а да приемем ситуацията като предизвикателство и да потърсим нови възможности в кризата. Днес ви представяме дистанционната консултация по кърмене и хранене на бебето.

прочети повече >>
 
Голямото начало - кърменето през първия месец

Честито, вече си мама! Дали за първи или за пореден път, твоята рожба се нуждае да се храни, за да расте. А най-добрата храна зя всяко новородено е майчината кърма.

Всяко бебе и всяка майка са различни, но ще ви припомня някои факти за кърменето, които са универсални и важат за всяка нова мама.

прочети повече >>
 
Нуедобните въпроси от едно непубликувано интервю

Днес разчиствах компютъра си и попаднах на този материал. Ще го споделя с вас, защото не ми се ще да го хвърлям. Но първо ще ви разкажа как, кога и защо бе написан.

Преди време с мен се свърза неизвестен журналист от позната ми медия. Писмото беше нещо такова: „Здравейте, д-р Даскалова! Не се познаваме, казвам се (пропускам името по очевидни причини), току-що започвам своята журналистическа кариера и много искам да се развивам в областта на здравната журналистика. Замислям един проект, който ще представя на началството и затова се обръщам към Вас, дали ще имате желание и време да ми помогнете да го осъществя. Обаче са малко неудобни въпросите, които искам да Ви задам.“

прочети повече >>
 
Мъжкият фактор и как да повишим шансовете за успешно зачеване

Решението за създаване на семейство е сериозна стъпка и трябва да бъде осъзнато и желано и от двамата партньори. Когато опитите за зачеване дълго време не се увенчават с успех, това често води до притеснения и допълнителен стрес за двойката.

прочети повече >>
 
Речник

В тази статия ще намерите някои от основните термини, свързани с репродуктивното здраве, тяхното название на български, английски и латински, както и кратка дефиниция. С това целим да повишим здравната култура на хората и да поднесем точна информация по интересуващите ви проблеми. Речникът е динамичен и се обновява с нова терминология.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 1 от 9