Новини


Удостоверение за неотложно пътуване по здравословни причини

Уважаеми пациенти, във връзка с извънредното положение и необходимостта от доказване на неотложността на пътуването по здравословни причини, за пациенти извън областта е нужно да направите следното:

>> прочети повече
 
Любов и разум по време на пандемия

Здравейте, приятели. Позволяваме си да се обърнем така към вас, нашите пациенти, защото с годините сме изградили трайни отношения, които днес са поставени на изпитание. Бременността е състояние на повишена тревожност, ние отлично разбираме това и винаги сме подхождали с емпатия към вашите страхове. Същото се отнася и за родителството, а това важи с особена сила за младите родители, които нямат предишен опит в отглеждането на дете. В моменти на извънредно положение, тези страхове са в пъти повече и по-силни. Ние никога не сме бягали от своите задължения на лечители, независимо от рисковете за нас.

>> прочети повече
 
Грипна епидемия в България

Уважаеми пациенти, във връзка с актуалната епидемична обстановка, ви информираме следното:

  • Ние сме малко лечебно заведение, което не позволява струпване на много хора на едно място – един от основните рискови фактори за предаване на вируси.
  • Осигурили сме достатъчно количество безплатни еднократни маски и дезинфектанти за нашите пациенти.
>> прочети повече
 
Онлайн консултация през платформа за телемедицина

Здравейте, приятели. От днес стартираме нова услуга, чрез която ще можете да се допитвате до нас от разстояние. Тази консултация е подходяща за пациенти от отдалечени райони на страната, живеещи в чужбина или за тези, които по някаква причина не могат да дойдат физически до нас. Можете да получите онлайн консултация от нашите специалисти, като използвате платформата за телемедицина:

Онлайн консултация

>> прочети повече
 
Отново за кърменето с акушерка Ина Сарова

Нашата акушерка Ина Сарова ще бъде лектор на тема "Кърменето - първи стъпки, съвети и решения". Срещата е организирана от Училище за бременни и родители "Мама знае най-добре" и ще се проведе на 22 февруари 2020 г. в хотел Пълдин КООП в Пловдив. Как да се храним по време на кърмене, как да се подготвим за процеса още по време на бременността, кои са най-подходящите пози - това са част от интересните въпроси, свързани с един от най-интимните моменти между майката и нейното бебе, които бъдещите майки ще могат да дискутират с нашия специалист.

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 19 от 38