Новини


Световна седмица на кърменето

Скъпи бъдещи и настоящи майки! Всяка първа седмица на август е посветена на кърменето. Тази година мотото е "Да подкрепим кърменето за по-здрава планета". Нашата акушерка Ина Сарова, която има дългогодишен опит и е сертифициран консултант по кърмене, ви е подготвила информация и материали, които ще са ви в помощ по време на бременността и кърменето. С това ще се присъединим към световната инициатива за кърменето. Кабинетът ни по кърмене, разбира се, е на ваше разположение целогодишно. Следете нашата фейсбук страница за повече информация.

 
Безплатна информационна кампания 2020 г.

Здравейте, приятели! Горещниците, най-топлите дни за годината, са на прага ни. Но и дотук годината беше "гореща" - с много изненади и неясноти, с тревоги и вяра в бъдещето. Промениха се и начините ни на общуване, все по-малко са срещите на живо и все повече - онлайн.

Водени от разбирането, че лекарят трябва да разпространява здравни знания и да осигурява на пациентите си безплатен достъп до материали, свързани с репродуктивното здраве, ние продължаваме нашата безплатна информационна кампания за 2020 г. Планираме тя да се проведе по следния начин:

>> прочети повече
 
Форум бременност и детско здраве

Скъпи приятели, можете да видите участието на д-р Мариела Даскалова в последното онлайн издание на Форум бременност и детско здраве - една инициатива на здравния портал Puls.bg. Ще научите интересни и полезни неща за ембрионалното развитие.

В предаването ще видите още:

>> прочети повече
 
Съвременни методи за оценка на феталната анатомия

Ежегодното събитие, организирано от Алианс на българските акушерки, се проведе в Несебър през юни 2020 г. Бяха поканени лектори от различни сфери на здреопазването, които представиха своя практически опит по време на Четвърти практически семинар по акушерство "Практиката през опита на практикуващите". На този адрес можете да намерите и прочетете лекцията на д-р Мариела Даскалова на тема Съвременни методи за оценка на феталната анатомия.

 
Три важни ултразвукови прегледа в ранна бременност

И през горещия месец юли продължава нашето сътрудничество с Аптеки 36.6. На стр. 29-30 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Васил Даскалов за три важни ултразвукови прегледа в ранна бременност. В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 17 от 38