Новини


Честит професионален празник на акушерката

100 години прогрес - това е тазгодишното мото на Международната конфедерация на акушерките. С лицата на една малка част от акушерките, които работят на различни позиции в България, честитим професионалния им празник. Пожелаваме им да се радват на професията си и да получат уважението на обществото, което те заслужават.

Да е жива и здрава и нашата акушерска Ина Сарова - ще я видите на снимката в работна обстановка най-дясно на средния ред.

 
Едно бебе на „Зачатие“

Един от всеки 6 граждани на Европа срещат трудности при зачеването на дете. Само в ЕС 25 млн. мъже и жени са изправени пред проблемите на стерилитета в определен етап от живота си. Харитина Агопян от БНТ ни среща с една лична история - на семейство Теодора и Михаил Пешеви. Вижте във видеото.

 
Нашите автори в блога на списание аптеки 36.6

Скъпи настоящи и бъдещи родители, и през 2022 г. специалисти от нашия екип са автори в Списание Аптеки 36.6. Вече трета година ние присъстваме в луксозното списание с подробни и достоверни материали. Можете да ги прочетете безплатно в рамките на месеца, а след това и в блога. Тези, които вече ни познавате, знаете, че за нас разпространението на здравни знания е постоянен и неотменен ангажимент към нашата общност. А тези, които още не ни познавате – надяваме се също да намерите при нас нужната ви информация и тя да ви е полезна по пътя на родителството. В следващата статия д-р Васил Даскалов ви запознава с грижата за сърцето на бебето вътреутробно. Прочетете в блога Грижа за сърцето под сърцето на мама.

 
„100%будни“ по БНТ с д-р Мариела Даскалова

Репортерът на „100% будни” Хари Агопян ни среща с ембриолога д-р Мариела Даскалова, която ни разказва повече за ин витро оплождането. Вижте видеото!

 
Обучение на студенти

Здравейте, приятели! Ако сме били малко тихи и неактивни през месец май, то е защото бяхме заети с обучение на студенти. Инициативата беше на Асоциация на студентите-медици - Пловдив. В рамките на 2 седмици в нашия център минаха 60 студенти по медицина, от първи до шести курс. Те имаха уникалния шанс да видят как работи един частен център, който се грижи за репродуктивното здраве.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 7 от 38