Новини


"Директно" за репродуктивното здраве

Скъпи приятели, започваме новата година с няколко думи за профилактиката и репродуктивното здраве.

В предаването "Директно" на телевизия Bulgaria on air д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог и акушерка Ина Сарова, заедно с Мария Янева, председател на фондация "Искам бебе", отговориха на въпросите на водещия Димитър Абрашев. Накратко и директно бяха засегнати важни теми за репродуктивното здраве, асистираната репродукция, успеваемост и финансиране на ин витро процедурите, профилактика на репродуктивните проблеми, както и кампанията "Бъди в час по репродуктивно здраве" на сдружение "Зачатие".

 
Успешно раждане след ETCO

Скъпи приятели, с удоволствие споделяме с вас една радостна новина от последните дни. Нашата прекрасна бременна Вилдан Шакир роди момче, доносено, 3510 грама, 49 см и в отлично здравословно състояние. Вилдан (чието име означава дете) стана майка след няколко неуспешни бременности заради недостатъчност на маточната шийка. Износването на бременността е в резултат на приложен серклаж ETCO (Early Total Cervical Occlusion).

прочети повече >>
 
Работни и почивни дни през декември

Уважаеми пациенти, в края на тази година решихме да си дадем малко повече отпуск. Последният ни работен ден за 2018 г. ще бъде 21-ви декември, а първият за 2019 г. ще е 3-ти януари. За сметка на това ще работим на 15-ти и 16-ти декември, събота и неделя, от 8 до 20 ч. Пожелаваме ви да посрещнете светлите празници с мир и любов в сърцата си.

 
Вселената под сърцето на мама

Скъпи приятели, за тези от вас, които не успяха да посетят страхотното събитие - Форум "Бременност и детско здраве", което Puls.bg организира в Пловдив за втора поредна година, предлагаме да прочетете нашата лекция "Вселената под сърцето на мама - разказ от две гледни точки".

 
Интервю за предстоящия форум "Бременност и детско здраве"

Скъпи приятели, предлагаме ви да прочетете нашето интервю, което дадохме за Puls.bg на тема бременност - ембрионално развитие, важни прегледи, възможности и ограничения на съвременната медицина.

Д-р Васил Даскалов и д-р Мариела Даскалова: Откровено за бременността в два гласа

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 6 от 21