Новини


Морбили и бременност

 

Уважаеми пациенти, по данни на НЦЗПБ в Пловдив и на много други места в страната има нова вълна от морбили. Зачестиха запитванията на бременни жени какво да правят, ако са били в контакт с болни от морбили. Нещо повече, към нас вече се обърнаха бременни жени, които са били посъветвани да прекъснат бременността си заради среща с вируса. В тази връзка искаме да ви информираме следното:

 

прочети повече>>
 
Консултации с доц. д-р Балтаджиева

Уважаеми пациенти,

На 29 април 2010 г. доц. д-р Балтаджиева, клиничен имунолог, ще проведе консултации в МЦ Надежда Репродуктив Пловдив. Можете да запазите час за консултация на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел. 0893 530 580.

прочети повече>>
 
Поглед към мъжкия стерилитет

Уважаеми колеги!
Като съучредител, дългогодишен член на Управителния съвет и медицински консултант на сдружение Зачатие имам удоволствието да ви информирам за ежегодното издание на инициативата Ден на репродуктивното здраве.
Тази година събитието ще се проведе на 12 юни в Пловдив и е посветено на проблемите на репродуктивното здраве при мъжа.

прочети повече>>
 
Ден на репродуктивното здраве 2010

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за пета поредна година Сдружение "Зачатие" организира уникалното по рода си събитие за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Пловдив на 12 юни 2010 г. под надслов "Поглед към мъжкия стерилитет". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече>>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 Следваща > Край >>

Страница 38 от 38