Новини


Ден на репродуктивното здраве 2012

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за седма поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Хасково на 16 юни 2012 г. под надслов "Подай ръка - Обществото и репродуктивните проблеми". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.



прочети повече>>
 
Вече сме на нов адрес

От днес, 23 януари 2012 г., първият ден от Годината на дракона по китайския лунен календар, започнахме да работим в самостоятелен център на адрес Пловдив, бул. Пещерско шосе № 115.

Екип на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив.

прочети повече>>
 
Доплерова велосиметрия при IUGR

С удоволствие съобщаваме, че на 28 ноември 2011 г. д-р Борислав Иванов, член на нашия екип, защити дисертационен труд на тема "Доплерова велосиметрия за определяне времето за родоразрешение при вътрематочно изоставане на плода" и придоби образователна и научна степен доктор. Можете да се запознаете с неговата работа на адрес http://meduniversity-plovdiv.bg/files/2011acadrazvitie/17ivanovag/aftoreflast.pdf.

прочети повече>>
 
Празник на СБАЛАГ "Селена" Пловдив

СБАЛАГ "Селена" Пловдив подарява автомобил

С чисто нов автомобил ще бъде изненадана една от жените, родили в АГ болница "Селена". Късметлийката ще бъде изтеглена в лотария от ръководството на лечебното заведение на 10 септември 2011 г. от 10.30 ч. пред ДНА - Пловдив. Заповядайте на празника!

прочети повече>>
 
ThinPrep - течно базирана цитология

От м. май 2011 г. предлагаме цервикален скриниг в допълнение към останалите профилактични мерки, които предлагаме - онкопрофилактична цитонамазка, колпоскопия, прицелна биопсия и генотипизиране за ЧПВ. С това изследване се надяваме да подобрим ранната откриваемост на предракови и ракови изменения по маточната шийка.

прочети повече>>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 Следваща > Край >>

Страница 34 от 38