Новини


Ден на отворените врати за лекари

Уважаеми колеги, на 9 юни 2012 г. в нашия център ще се проведе Ден на отворените врати за лекари. Учтиво ви каним да вземете участие в тази нова инициатива. Ще имате възможност да доведете ваша пациентка за преглед, на който ще можете да присъствате и да се запознаете с възможностите на новата ни ултразвукова система Voluson E8 Expert BT12. Подходящи за преглед са бременни жени или жени с гинекологичен проблем, подлежащ на уточняване чрез ултразвуково изследване. Прегледите ще бъдат с продължителност 30 мин. и след предварително записване.

прочети повече>>
 
Безплатни консултации с психолог

Уважаеми пациенти, в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлагаме безплатни психологически консултации и терапия. За месец май дните за консултация са 22 и 23 май от 16 до 18 ч. За записване можете да се обадите на тел. 0893 530 580 или 0898 677 495. Инициативата се провежда съвместно със Специализиран кабинет по психотерапия с лиценз към АСП и ДАЗД.

прочети повече>>
 
Фетална ехокардиография

Уважаеми пациенти и колеги, от м. май 2012 г. предлагаме изследване на феталното сърце от специалист по детска кардиология, д-р Наталия Евтимова, д.м., дългогодишен главен асистент в Клиника по детска кардиология, СБАЛДБ “Кн. Евдокия”. Д-р Евтимова е защитила дисертация в областта на детската кардиология и е експерт по ултразвукова диагностика на вродените аномалии на сърдечно-съдовата система на плода. Специализирала е в Швеция, Великобритания, Холандия и др., има допълнителна квалификация в областта на феталната ехокардиография, работила е в клиника по детска кардиология в Чикаго, САЩ.

прочети повече>>
 
Безплатни психологически консултации

Уважаеми пациенти, в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлагаме безплатни психологически консултации и терапия. За месец април дните за консултация са 25 и 26 април от 16 до 18 ч. За записване можете да се обадите на тел. 0893 530 580 или 0898 677 495. Инициативата се провежда съвместно със Специализиран кабинет по психотерапия с лиценз към АСП и ДАЗД.

прочети повече>>
 
Новата Е класа вече и в България

Уважаеми колеги и пациенти, водени от убеждението, че българският пациент заслужава качествено здравеопазване, а българският лекар заслужава да работи с техника, отговаряща на неговата сериозна квалификация, с удоволствие представяме за първи път в България ултразвуков апарат от най-висока класа Voluson E8 Expert BT12, произведен 2012 година от водещата в областта компания General Electric Healthcare-Kretz. Иновативните технологии в създаването на образа, автоматизацията и качествено новите сонди позволяват получаването на забележителна визуализация, необходима на лекаря, за да предостави отлична грижа на своя пациент.

прочети повече>>
 
<< Начало < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 Следваща > Край >>

Страница 33 от 38