Новини


Международен ден на хората със Синдром на Даун

На 21 март 2015 г. (събота) е Международният ден на хората със Синдром на Даун. По този повод НМ Дженомикс, с която сме партньори, съвместно с Lifecodexx, Германия организират вземане на кръв за Пренатест (пакет Пренатест 1 – Синдром на Даун) в няколко града на преференциални цени.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Дни на отворените врати в център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“

Дни на отворените врати ще има в най-новия медицински център за репродуктивно здраве „Ню ЛайФ“. Срещите с пациентите са на 30 август и на 20 септември 2014 г. от 10, 30 ч. и от 12,30 ч. Адресът, на който можете да ни намерите, е гр. Пловдив 4004, район Южен, бул. "Македония" № 2В, ет. 2. Желаещите да посетят център „Ню Лайф“ е добре да се запишат на безплатния телефон на регистратурата – 0800 13 006. На сайта на центъра ще намерите повече информация newlifeclinic.bg.

прочети повече >>
 
Ден на стволовите клетки

На 29 август 2014 г. ще проведем ден на стволовите клетки. Срещата се организира с любезното съдействие на нашите партньори от Тъканна банка Садаса 2007, представители на Cells4life.

От 8 до 20 ч. ще можете да получите отговори на въпроси относно:

прочети повече >>
 
Нова клиника по стерилитет отвори врати в Пловдив
http://www.zachatie.org/kz2013/new-life-logo_bg-for-web.jpg

С удоволствие съобщаваме, че в Пловдив беше открит специализиран медицински център по гинекология "Ню Лайф". Това е най-новият ин витро център в България, в който ще имаме честта и удоволствието да работим. Надяваме се съвместните усилия на международния ни екип да донесат радост на много хора. Ще оценим високо всяка лоялна конкуренция и подадена ръка в новото ни начинание.


прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 30 от 38