Новини


Честит празник, мили дами!

Честит празник на жената! Скъпи родители, от името на целия екип на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ви поздравяваме най-сърдечно и ви пожелаваме да сте здрави и обичани всеки ден! На този най-нежен празник имаме удоволствието да ви предложим прекрасния подарък на нашите партньори и прятели от Тъканна банка Садаса.

прочети повече >>
 
С Bayer на училище

Скъпи бъдещи родители, с удоволствие съобщаваме, че фирма Bayer се присъедини към нашето Училище за родители. Така подкрепата за тази инициатива се разширява и това дава възможност повече хора да се възползват от нашата безплатна информационна и обучителна кампания.

прочети повече >>
 
Ден на хората с редки болести

С тази информация искаме да окажем подкрепа на хората с редки заболявания, както и да обърнем внимание на институциите и обществото върху тези здравни проблеми. Като специалисти, работещи в областта на репродуктивното здраве, се срещаме с множество заболявания при мъжа и жената, които водят до затруднения или дори невъзможност за възпроизводство, както и с такива, които се откриват по време на вътреутробното развитие.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Безплатна информационна кампания 2016

За много години, приятели! Бъдете живи и здрави! Нашият екип пожелава на всички успешна 2016 година!

С разбирането, че лекарят трябва да осигурява на пациентите си безплатен достъп до материали за разпространение на здравни знания, свързани със семейно планиране и репродуктивно здраве, започваме нашата безплатна информационна кампания за 2016 г. Планираме тя да се проведе по следния начин:

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 29 от 38