Новини


Обемни модели на феталното сърце

Уважаеми колеги, представяме ви нашата последна инвестиция - 5 модела на фетално сърце, разработени от MWU Ultrasound Group, в която основен участник е добре познатия на българските медицински специалисти Dr. Marcin Wiechec. Повече информация можете да получите в статията Обемни модели на феталното сърце.

 
Ден на репродуктивното здраве 2017

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за дванадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Бургас на 10 юни 2017 г. под надслов "Новите пътища към мечтаното дете". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

продължава>
 
Моята бременност

Уважаеми пациенти, от началото на 2017 г. сме ви подготвили безплатна информационна брошура "Моята бременност", която подаряваме на всички бременни жени, посетили нашата практика. В нея сме събрали насоки за основните срокове, прегледи и изследвания по време на бременност. Информацията е основана на дългогодишната ни практика и е съобразена с нивото на съвременната медицина. На всеки, който се свърже с нас, ще изпратим брошурата безплатно в pdf формат на посочен електронен адрес.

 
Новата учебна година започна

Скъпи приятели, време е отново да тръгнем на училище. През месец септември се присъединяваме към усилията на международната медицинска общност за повишаване на информираността относно заболяването Синдром на поликистоза на яйчниците (СПКЯ). В поредица от статии ще ви представим кратък обзор за това сложно ендокринно нарушение, засягащо репродуктивните функции при жената, както и начините за диагностика и лечение.

Пожелаваме на всички успешна учебна година! Бъдете здрави!

 
Ден на репродуктивното здраве 2016

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за единадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Стара Загора на 11 юни 2016 г. под надслов "Новите пътища към мечтаното дете". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 28 от 38