Новини


Училище за родители

Уважаеми бъдещи родители, в снежния януарски ден ви каним на топло при нас. Ще пием чай и ще си говорим за бъдещото бебе, за начините на раждане, за кърменето и отглеждането на детето. Нашето ежегодно индивидуално училище за родители е все така безплатно. Повече можете да научите в статията Училище за родители 2018.

 
„Пътят на изгряващите звезди“

Фестивал „Пътят на изгряващите звезди“ 2018 г. с нашата ежегодна подкрепа и пожелания към младите хора - бъдете все така позитивни, цветни, усмихнати, упорити и устремени напред. Не предавайте мечтите си!

 
Благотворителна инициатива "Коледно желание"

Нашето участие в "Коледно желание" - ежегодна благотворителна инициатива на сдружение "Зачатие". Пожелаваме късмет на всички участници!

 
С "9 месеца" на училище

Уважаеми бъдещи родители, каним ви на среща с нашата акушерка Ина Сарова, която ще ви разкаже любопитни неща за развитието на бебето от зачеването до раждането. Заповядайте на 7-ми декември, четвъртък, от 10 ч. в Мол Марково тепе Пловдив. Носете си доброто настроение.

 
Форум бременност и детско здраве

Д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог и д-р Мариела Даскалова, ембриолог, ще бъдат лектори на информационната среща Форум бременност и детско здраве. Събитието ще се проведе на 01 октомври 2017 г. от 10.30 ч. в Международен панаир Пловдив. Участието е безплатно. Ще има лекции, дискусии и награди. Заповядайте!

 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 27 от 38