Новини


Безплатни консултации с д-р Даскалова

Драги пациенти, вече почти 15 години на страниците на сдружение "Зачатие" можете да се консултирате безплатно и анонимно с д-р Мариела Даскалова, постоянен медицински консултант на пациентската организация. Новите консултативни теми са в областта на мъжкото репродуктивно здраве и ембрионалното развитие на плода.

 
Европейски ден за правата на пациента

Европейският ден за правата на пациента се отбелязва ежегедно на 18 април. По този повод припомняме Европейската харта за правата на пациентите.

 
Развитие на бебето от зачеване до раждане

Покана към всички хора, които обичат да четат и желаят да бъдат информирани. Поканата е от името на г-жа Румяна Тасева, гл. редактор Puls.bg. Скъпи читатели, в Puls.bg започваме една абсолютно нова за сайта поредица. Тя ще се води от един от малкото български специалисти по анатомия и ембриология и репродуктивно здраве на мъжа – д-р Мариела Даскалова.

прочети повече >>
 
Покана към бъдещите родители

Уважаеми бъдещи родители, каним ви на поредна среща с нашата акушерка Ина Сарова, която ще ви разкаже любопитни и полезни неща от нейната професионална сфера. Безплатната инициатива "С 9 месеца на училище" ще се проведе на 1-ви февруари, четвъртък, от 10 ч. в Мол Марково тепе Пловдив. Носете си доброто настроение.

Цялата презентация можете да видите тук - Първите 28.

 
Безплатна брошура "Моята бременност"

Драги пациенти, и през 2018 г. продължаваме нашата безплатна образователна кампания в областта на женската консултация. Подготвили сме ви информационна брошура "Моята бременност", която подаряваме на всички бременни жени, посетили нашата практика. В нея сме събрали насоки за основните срокове, прегледи и изследвания по време на бременност. Информацията е основана на дългогодишната ни практика и е съобразена с нивото на съвременната медицина. На всеки, който се свърже с нас, ще изпратим брошурата безплатно в pdf формат на посочен електронен адрес.

 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 26 от 38