Новини


Ембрионално развитие с д-р Мариела Даскалова

Нашите бременни са любознателни и се интересуват от всички детайли на вътреутробното развитие. За тях и за другите четящи хора е предназначена поредицата на д-р Мариела Даскалова, в която тя като ембриолог разказва за развитието на бебето по седмици. Цялата поредица можете да проследите на страниците на Puls.bg. За улеснение сме събрали всички линкове на едно място. Приятно четене!

прочети повече >>
 
Здравето на мъжа с д-р Мариела Даскалова

Скъпи приятели, стартираме втората авторска поредица на д-р Мариела Даскалова в Puls.bg с фокус върху мъжкото репродуктивно здраве. В поредица от 13 статии ще ви представим някои важни аспекти от здравето на мъжа, които имат отношение към способността му да има деца. Една голяма част от разглежданите ситуации се отнасят до грижите и вниманието, което представителите на силния пол могат да окажат за поддържане на общото си здраве, тонус и младост. Първата статия от поредицата можете да прочетете в материала Историята на Георги и нормозооспермия.

прочети повече >>
 
Световна седмица на кърменето

Скъпи бъдещи и настоящи майки! Каним ви на 3 август между 11,30 и 14 ч. на среща в неформална обстановка с много приятни изненади. Нашата акушерка Ина Сарова ви е подготвила информация и материали, които ще са ви в помощ по време на бременността и кърменето. С това събитие ще се присъединим към световната инициатива за кърменето, която в България се организира ежегодно с подкрепата на Алианс на българските акушерки. Специален гост на нашето събитие ще бъде г-жа Благовеста Костова, доайен в акушерската грижа в България и член на УС на АБА. Повече за инициативата можете да намерите на Кърмене - безплатни консултации.

 
Ден на репродуктивното здраве 2018

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за тринадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Плевен на 09 юни 2018 г. под надслов "30 години ин витро в България". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече >>
 
Световна седмица на имунизацията

Световната седмица на имунизацията, която по инициатива на СЗО ежегодно отбелязваме през последната седмица на април, има за цел да подчертае необходимостта от колективни действия, за да се гарантира, че всяко лице е защитено от заболявания, предотвратими с ваксина. Темата за тази година: "Защитени заедно, #VaccinesWork" насърчава хората на всяко ниво да продължат усилията си за увеличаване на имунизационното покритие. През седмицата ще ви предложим материали за ваксинопредотвратими заболявания, които имат отношение към репродуктивното здраве.

 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 25 от 38