Новини


Работни и почивни дни през декември

Уважаеми пациенти, в края на тази година решихме да си дадем малко повече отпуск. Последният ни работен ден за 2018 г. ще бъде 21-ви декември, а първият за 2019 г. ще е 3-ти януари. За сметка на това ще работим на 15-ти и 16-ти декември, събота и неделя, от 8 до 20 ч. Пожелаваме ви да посрещнете светлите празници с мир и любов в сърцата си.

 
Вселената под сърцето на мама

Скъпи приятели, за тези от вас, които не успяха да посетят страхотното събитие - Форум "Бременност и детско здраве", което Puls.bg организира в Пловдив за втора поредна година, предлагаме да прочетете нашата лекция "Вселената под сърцето на мама - разказ от две гледни точки".

 
Интервю за предстоящия форум "Бременност и детско здраве"

Скъпи приятели, предлагаме ви да прочетете нашето интервю, което дадохме за Puls.bg на тема бременност - ембрионално развитие, важни прегледи, възможности и ограничения на съвременната медицина.

Д-р Васил Даскалов и д-р Мариела Даскалова: Откровено за бременността в два гласа

 
С "9 месеца" на училищe

Уважаеми бъдещи родители, каним ви на поредна среща с нашата акушерка Ина Сарова, която ще ви разкаже любопитни и полезни неща от нейната професионална сфера. Безплатната инициатива "С 9 месеца на училище" ще се проведе на 29-ти септември, събота, от 09.30 ч. в Мол Марково тепе Пловдив. Носете си доброто настроение.

 
Обръщение към нашите пациенти

Уважаеми пациенти,

Уверяваме ви, че сме дълбоко съпричастни към трагичните събития, свързани с родилки и новородени, където и да се случват те. Осъзнаваме колко силен ефект има върху вас медийното отразяване на всяка негативна информация, свързана с бременността и раждането в България. Ние се отнасяме с изключително внимание към провокираните у вас притеснения и ще направим всичко по силите си да проследим вашата бременност по възможно най-добрия начин, съответно правилата за добра медицинска практика.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 24 от 38