Новини


Primum non nocere

Ежегодното събитие на сдружение "Зачатие" Ден на репродуктивното здраве тази година се проведе в Пловдив и беше посветено на пациентската безопасност. Можете да видите моята кратка презентация на тази тема, ако последвате линка "Primum non nocere - Първо да не вредим".

Д-р Мариела Даскалова

 
Ден на репродуктивното здраве 2019

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за четиринадесети път Сдружение "Зачатие"организира своята инициатива за хората с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Пловдив, хотел Рамада Тримонциум на 08 юни 2019 г. Мото на събитието е "Поглед към теб", а основна тема на информационната сесия е "Пациентът в центъра на репродуктивната медицина - профилактика, превенция, безопасност". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве ще проведат безплатни консултации.

>> прочети повече
 
Нашето училище за родители продължава

Здравейте, бъдещи и настоящи майки!

В поредица от статии ще ви запознаем с ползите от комбинацията на витамини, фолиева киселина и омега-3 мастни киселини за развитието на бебето вътреутробно и след раждане. За това приятно занимание ще ни помагат нашите партньори от Допелхерц - немска компания с традиции в производството на хранителни добавки, ОТС лекарства и стоматологични средства от 1897 година.

>> прочети повече
 
Косопад и белези след раждане - как да се справим с проблема

Скъпи бъдещи и настоящи майки!

Както знаете, нашето училище за родители е целогодишно и безплатно.

Каним ви на 22 март 2019 г., петък от 12.30 ч. да поговорим за периода след раждане - за косопада и белезите, които съпътстват това прекрасно събитие - раждането на новия живот! За целта сме поканили представители на фирмата A-DERMA и DUCRAY.

 

>> прочети повече
 
Здравето на мъжа с д-р Мариела Даскалова

Скъпи приятели, продължава втората авторска поредица на д-р Мариела Даскалова в Puls.bg с фокус върху мъжкото репродуктивно здраве. В поредица от 15 статии ще ви представим някои важни аспекти от здравето на мъжа, които имат отношение към способността му да има деца. Една част от разглежданите ситуации се отнасят до грижите и вниманието, което представителите на силния пол могат да окажат за поддържане на общото си здраве. Друга част засягат сериозни заболявания и тяхното отношение към мъжкия фертилитет в норма и патология.

Всички статии ще бъдат достъпни в раздел Репродуктивно здраве и проблеми при мъжа.

Пожелаваме ви приятно четене!

 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 22 от 38