Новини


Дума на годината за 2020-та

И ето че посрещнахме Новата 2020 година, с шеги и закачки, с тъга за отминалите дни, с равносметка за постигнатите цели и с поглед към недовършените дела. 2020 година ще бъде специална - високосна, в очакване на ново десетилетие, оцветена в класическо синьо, белязана с лични празници и вдъхновена от нови идеи. За 2020 решихме нашата дума на годината да бъде милосърдие.

>> прочети повече
 
Обръщение към нашите пациенти

В края на 2019 година искаме да благодарим на всички наши пациенти:

  • за доверието, което ни гласувате
  • за позитивните емоции, които споделяте с нас
  • за любовта, с която топлите сърцата ни
  • за критиката, с която ни помагате да ставаме по-добри
  • и защото не ни забравяте, дори когато вече нямате нужда от нас!
>> прочети повече
 
Знанието е сила!

Драги колеги, от 2012 година започнахме инициатива, която нарекохме Ден на отворени врати за лекари. Идеята ни беше да ви запознаем с апаратурата, както и да ви демонстрираме нашите познания за работа с ултразвуковия апарат. Защото смятаме, че българката заслужава добра медицинска грижа, а тя се постига с качествена апаратура, висока квалификация и добронамереност.

>> прочети повече
 
Family Days Expo 2019

Една възможност за хората от Велико Търново и региона. Каним ви на безплатна среща с нашия екип. Всички пациенти, родители, колеги и общественици са добре дошли.

>> прочети повече
 
Да отгледаш дете е мисия

Скъпи приятели, каним ви на едно чудесно събитие - Форум Бременност и детско здраве, което е организирано от нашите приятели от puls.bg и ще се проведе за трети път в Пловдив, на 6 октомври в зала България на Международен панаир Пловдив. Регистрацията е безплатна, ще можете да ни видите и да чуете лекцията на нашата акушерка Ина Сарова на тема "Акушерска грижа за позитивно раждане - един по-различен поглед".

>> прочети повече
 
<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>

Страница 21 от 38