Новини


2022 в 22 снимки

Здравейте през новата година, приятели! Както знаете, в началото на всяка година правим една кратка равносметка на това, което сме свършили през годината. В нашия албум 2022 в 22 снимки можете да видите какво направихме през изминалата година. Имаме още много идеи, с които ще ви запознаваме през годината.

Бъдете здрави!

 
Довиждане, 2022, благодарим!

В края на 2022 година искаме да благодарим на всички наши пациенти:

  • за доверието, което ни гласувате;
  • за позитивните емоции, които споделяте с нас;
  • за любовта, с която сгрявате премръзналите ни души;
  • за критиката, с която ни стимулирате да ставаме по-добри
  • и задето не ни забравяте, дори когато вече нямате нужда от нас!
прочети повече >>
 
Коледа - време за дававне

Коледа е време за даване. Време да спрем за малко. Да помислим, да помълчим, да подредим приоритетите си. Да се погрижим за душата си. Коледа е домашен уют, спокойствие и топлина. Коледа е време за семейството.

За нас, които прекарваме повече часове в работа, отколкото у дома, семейството сте вие - нашите пациенти. За вас са и подаръците, които сме сложили под елхата.

прочети повече >>
 
Къде и как да ни намерите в почивните дни

Ето, че и тази трудна година е към края си. Какво ново при нас? Решили сме да си дадем дъъъъълга почивка и да отворим пак чак на 3-ти януари. Молим ви да не ни се сърдите, че не можем да ви предложим часове за преглед в този период. Обещаваме да оползотворим времето за повишаване на квалификацията си, а не да се отдадем на лентяйство. Апаратурата също има нужда от профилактика. Ако все пак през това време имате нужда от нас, ето как можете да ни намерите.

прочети повече >>
 
Лекция на тема „Мъжки стерилитет“

Както знаете, едно от любимите ни занимания е да предаваме знанията си на по-младите си колеги. Особено ни радват срещите със студентите, за нас те са източник на вдъхновение и вяра, че бъдещето на здравеопазването в България е в добри ръце. В края на годината д-р Мариела Даскалова проведе обучение на студенти на тема „Мъжки стерилитет“. Събитието беше организирано отлично от Асоциацията на студентите-медици в Пловдив.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 3 от 38