Училище за родители

Уважаеми бъдещи родители, в снежния януарски ден ви каним на топло при нас. Ще пием чай и ще си говорим за бъдещото бебе, за начините на раждане, за кърменето и отглеждането на детето. Нашето ежегодно индивидуално училище за родители е все така безплатно. Повече можете да научите в статията Училище за родители 2018.

 
„Пътят на изгряващите звезди“

Фестивал „Пътят на изгряващите звезди“ 2018 г. с нашата ежегодна подкрепа и пожелания към младите хора - бъдете все така позитивни, цветни, усмихнати, упорити и устремени напред. Не предавайте мечтите си!

 
Благотворителна инициатива "Коледно желание"

Нашето участие в "Коледно желание" - ежегодна благотворителна инициатива на сдружение "Зачатие". Пожелаваме късмет на всички участници!

 
С "9 месеца" на училище

Уважаеми бъдещи родители, каним ви на среща с нашата акушерка Ина Сарова, която ще ви разкаже любопитни неща за развитието на бебето от зачеването до раждането. Заповядайте на 7-ми декември, четвъртък, от 10 ч. в Мол Марково тепе Пловдив. Носете си доброто настроение.

 
Форум бременност и детско здраве

Д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог и д-р Мариела Даскалова, ембриолог, ще бъдат лектори на информационната среща Форум бременност и детско здраве. Събитието ще се проведе на 01 октомври 2017 г. от 10.30 ч. в Международен панаир Пловдив. Участието е безплатно. Ще има лекции, дискусии и награди. Заповядайте!

 
Обемни модели на феталното сърце

Уважаеми колеги, представяме ви нашата последна инвестиция - 5 модела на фетално сърце, разработени от MWU Ultrasound Group, в която основен участник е добре познатия на българските медицински специалисти Dr. Marcin Wiechec. Повече информация можете да получите в статията Обемни модели на феталното сърце.

 
Ден на репродуктивното здраве 2017

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за дванадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Бургас на 10 юни 2017 г. под надслов "Новите пътища към мечтаното дете". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

продължава>
 
Моята бременност

Уважаеми пациенти, от началото на 2017 г. сме ви подготвили безплатна информационна брошура "Моята бременност", която подаряваме на всички бременни жени, посетили нашата практика. В нея сме събрали насоки за основните срокове, прегледи и изследвания по време на бременност. Информацията е основана на дългогодишната ни практика и е съобразена с нивото на съвременната медицина. На всеки, който се свърже с нас, ще изпратим брошурата безплатно в pdf формат на посочен електронен адрес.

 
Новата учебна година започна

Скъпи приятели, време е отново да тръгнем на училище. През месец септември се присъединяваме към усилията на международната медицинска общност за повишаване на информираността относно заболяването Синдром на поликистоза на яйчниците (СПКЯ). В поредица от статии ще ви представим кратък обзор за това сложно ендокринно нарушение, засягащо репродуктивните функции при жената, както и начините за диагностика и лечение.

Пожелаваме на всички успешна учебна година! Бъдете здрави!

 
Ден на репродуктивното здраве 2016

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за единадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Стара Загора на 11 юни 2016 г. под надслов "Новите пътища към мечтаното дете". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече >>
 
Честит празник, мили дами!

Честит празник на жената! Скъпи родители, от името на целия екип на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ви поздравяваме най-сърдечно и ви пожелаваме да сте здрави и обичани всеки ден! На този най-нежен празник имаме удоволствието да ви предложим прекрасния подарък на нашите партньори и прятели от Тъканна банка Садаса.

прочети повече >>
 
С Bayer на училище

Скъпи бъдещи родители, с удоволствие съобщаваме, че фирма Bayer се присъедини към нашето Училище за родители. Така подкрепата за тази инициатива се разширява и това дава възможност повече хора да се възползват от нашата безплатна информационна и обучителна кампания.

прочети повече >>
 
Ден на хората с редки болести

С тази информация искаме да окажем подкрепа на хората с редки заболявания, както и да обърнем внимание на институциите и обществото върху тези здравни проблеми. Като специалисти, работещи в областта на репродуктивното здраве, се срещаме с множество заболявания при мъжа и жената, които водят до затруднения или дори невъзможност за възпроизводство, както и с такива, които се откриват по време на вътреутробното развитие.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Безплатна информационна кампания 2016

За много години, приятели! Бъдете живи и здрави! Нашият екип пожелава на всички успешна 2016 година!

С разбирането, че лекарят трябва да осигурява на пациентите си безплатен достъп до материали за разпространение на здравни знания, свързани със семейно планиране и репродуктивно здраве, започваме нашата безплатна информационна кампания за 2016 г. Планираме тя да се проведе по следния начин:

прочети повече >>
 
Международен ден на хората със Синдром на Даун

На 21 март 2015 г. (събота) е Международният ден на хората със Синдром на Даун. По този повод НМ Дженомикс, с която сме партньори, съвместно с Lifecodexx, Германия организират вземане на кръв за Пренатест (пакет Пренатест 1 – Синдром на Даун) в няколко града на преференциални цени.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Дни на отворените врати в център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“

Дни на отворените врати ще има в най-новия медицински център за репродуктивно здраве „Ню ЛайФ“. Срещите с пациентите са на 30 август и на 20 септември 2014 г. от 10, 30 ч. и от 12,30 ч. Адресът, на който можете да ни намерите, е гр. Пловдив 4004, район Южен, бул. "Македония" № 2В, ет. 2. Желаещите да посетят център „Ню Лайф“ е добре да се запишат на безплатния телефон на регистратурата – 0800 13 006. На сайта на центъра ще намерите повече информация newlifeclinic.bg.

прочети повече >>
 
Ден на стволовите клетки

На 29 август 2014 г. ще проведем ден на стволовите клетки. Срещата се организира с любезното съдействие на нашите партньори от Тъканна банка Садаса 2007, представители на Cells4life.

От 8 до 20 ч. ще можете да получите отговори на въпроси относно:

прочети повече >>
 
Нова клиника по стерилитет отвори врати в Пловдив
http://www.zachatie.org/kz2013/new-life-logo_bg-for-web.jpg

С удоволствие съобщаваме, че в Пловдив беше открит специализиран медицински център по гинекология "Ню Лайф". Това е най-новият ин витро център в България, в който ще имаме честта и удоволствието да работим. Надяваме се съвместните усилия на международния ни екип да донесат радост на много хора. Ще оценим високо всяка лоялна конкуренция и подадена ръка в новото ни начинание.


прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 5 от 7