Нова апаратура за колпоскопия и биопсия

 

Уважаеми пациенти, от м. май 2010 г. МЦ Надежда Репродуктив Пловдив разполага с нов видеоколпоскоп на испанската фирма OPTOMIC със следните характеристики:

  • Стереоскопична бинокулярна глава
  • Коаксиално осветление през обектива
  • Халогенна лампа 150 W с охлаждаща система
прочети повече>>
 
Нов рисков фактор при спонтанни аборти и при предстояща яйчникова стимулация


Уважаеми пациенти, информираме ви, че от м. април 2010 г. в МЦ Надежда Репродуктив Пловдив можете да направите изследване на генен вариант (полиморфизъм) A1298C в MTHFR гена (метилентетрахидрофолат редуктазен дефицит). Показанията за извършване на анализа са повтарящи се спонтанни аборти с неизяснена причина, както и преди асистирано ин витро оплождане за оценка на индивидуалния отговор на яйчникова стимулация. Изследва се венозна кръв от жената и/или абортивен материал.

прочети повече>>
 
Морбили и бременност

 

Уважаеми пациенти, по данни на НЦЗПБ в Пловдив и на много други места в страната има нова вълна от морбили. Зачестиха запитванията на бременни жени какво да правят, ако са били в контакт с болни от морбили. Нещо повече, към нас вече се обърнаха бременни жени, които са били посъветвани да прекъснат бременността си заради среща с вируса. В тази връзка искаме да ви информираме следното:

 

прочети повече>>
 
Консултации с доц. д-р Балтаджиева

Уважаеми пациенти,

На 29 април 2010 г. доц. д-р Балтаджиева, клиничен имунолог, ще проведе консултации в МЦ Надежда Репродуктив Пловдив. Можете да запазите час за консултация на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел. 0893 530 580.

прочети повече>>
 
Поглед към мъжкия стерилитет

Уважаеми колеги!
Като съучредител, дългогодишен член на Управителния съвет и медицински консултант на сдружение Зачатие имам удоволствието да ви информирам за ежегодното издание на инициативата Ден на репродуктивното здраве.
Тази година събитието ще се проведе на 12 юни в Пловдив и е посветено на проблемите на репродуктивното здраве при мъжа.

прочети повече>>
 
Ден на репродуктивното здраве 2010

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за пета поредна година Сдружение "Зачатие" организира уникалното по рода си събитие за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Пловдив на 12 юни 2010 г. под надслов "Поглед към мъжкия стерилитет". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече>>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Край >>

Страница 8 от 8