Честит празник, мили дами!

Честит празник на жената! Скъпи родители, от името на целия екип на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ви поздравяваме най-сърдечно и ви пожелаваме да сте здрави и обичани всеки ден! На този най-нежен празник имаме удоволствието да ви предложим прекрасния подарък на нашите партньори и прятели от Тъканна банка Садаса.

прочети повече >>
 
С Bayer на училище

Скъпи бъдещи родители, с удоволствие съобщаваме, че фирма Bayer се присъедини към нашето Училище за родители. Така подкрепата за тази инициатива се разширява и това дава възможност повече хора да се възползват от нашата безплатна информационна и обучителна кампания.

прочети повече >>
 
Ден на хората с редки болести

С тази информация искаме да окажем подкрепа на хората с редки заболявания, както и да обърнем внимание на институциите и обществото върху тези здравни проблеми. Като специалисти, работещи в областта на репродуктивното здраве, се срещаме с множество заболявания при мъжа и жената, които водят до затруднения или дори невъзможност за възпроизводство, както и с такива, които се откриват по време на вътреутробното развитие.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Безплатна информационна кампания 2016

За много години, приятели! Бъдете живи и здрави! Нашият екип пожелава на всички успешна 2016 година!

С разбирането, че лекарят трябва да осигурява на пациентите си безплатен достъп до материали за разпространение на здравни знания, свързани със семейно планиране и репродуктивно здраве, започваме нашата безплатна информационна кампания за 2016 г. Планираме тя да се проведе по следния начин:

прочети повече >>
 
Международен ден на хората със Синдром на Даун

На 21 март 2015 г. (събота) е Международният ден на хората със Синдром на Даун. По този повод НМ Дженомикс, с която сме партньори, съвместно с Lifecodexx, Германия организират вземане на кръв за Пренатест (пакет Пренатест 1 – Синдром на Даун) в няколко града на преференциални цени.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
Дни на отворените врати в център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“

Дни на отворените врати ще има в най-новия медицински център за репродуктивно здраве „Ню ЛайФ“. Срещите с пациентите са на 30 август и на 20 септември 2014 г. от 10, 30 ч. и от 12,30 ч. Адресът, на който можете да ни намерите, е гр. Пловдив 4004, район Южен, бул. "Македония" № 2В, ет. 2. Желаещите да посетят център „Ню Лайф“ е добре да се запишат на безплатния телефон на регистратурата – 0800 13 006. На сайта на центъра ще намерите повече информация newlifeclinic.bg.

прочети повече >>
 
Ден на стволовите клетки

На 29 август 2014 г. ще проведем ден на стволовите клетки. Срещата се организира с любезното съдействие на нашите партньори от Тъканна банка Садаса 2007, представители на Cells4life.

От 8 до 20 ч. ще можете да получите отговори на въпроси относно:

прочети повече >>
 
Нова клиника по стерилитет отвори врати в Пловдив
http://www.zachatie.org/kz2013/new-life-logo_bg-for-web.jpg

С удоволствие съобщаваме, че в Пловдив беше открит специализиран медицински център по гинекология "Ню Лайф". Това е най-новият ин витро център в България, в който ще имаме честта и удоволствието да работим. Надяваме се съвместните усилия на международния ни екип да донесат радост на много хора. Ще оценим високо всяка лоялна конкуренция и подадена ръка в новото ни начинание.


прочети повече >>
 
Ден на психотерапията - безплатни консултации

Специализиран терапевтичен кабинет за консултране и психоаналитична психотерапия организира по повод деня на психотерапията Дни на отворените врати на 23 до 26 ноември 2013 г.

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО ПСИХОТЕРАПИЯ

>> прочети повече
 
ДНК тестове за предразположение към ендометриоза

Предлагаме на вниманието на нашите пациенти нов панел генетични изследвания за предразположения към развитието на ендометриоза. Продължителността на анализа е 10 дни. Цена - 250 лв. Необходим материал за изследване - 6 мл венозна кръв с антикоагулант ЕDTA.

Повече информация можете да намерита в статията ДНК тестове за предразположение към ендометриоза.

прочети повече>>
 
Скрининг за рак на маточната шийка

Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов"- Пловдив е партньор на Министерството на здравеопазването по програма "Спри и се прегледай" в направление скрининг за рак на маточната шийка. В рамките на Националната скринингова кампания за ранна диагностика на онкологични заболявания ще бъдат поканени 250 000 жени за безплатна профилактична цитонамазка. Прегледите ще се извършват всеки работен ден между 10 и 12 ч. след предварително записан час на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83.

прочети повече>>
 
Новости в пренаталната диагностика

Неинвазивният пренатален /дородов/ тест PrenaTest™ вече може да се прилага:

  • за диагностика на тризомия 13 /синдром на Патау/ и тризомия 18 /синдром на Едуардс/
  • в по-ранен срок от бременността – девета гестационна седмица
  • за установяване на пола на плода

Повече информация можете да намерите в статията Неинвазивен тест за откриване на фетален синдром на Даун.

прочети повече>>
 
График за м. март и м. април 2013 г.

Д-р Наталия Евтимова, детски кардиолог, ще преглежда в центъра на 30-ти март и на 27-ми април 2013 г. Д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог и д-р Мариела Даскалова, ембриолог, ще консултират в кабинета по репродуктивно здраве към болница "Дева Мария" в Бургас на 20-ти април 2013 г.

прочети повече>>
 
Нов неинвазивен скринингов тест за синдром на Даун

Неинвазивният пренатален тест за тризомия 21 /синдром на Даун/ се предлага за първи път в България. Този високоинформативен тест допълва приетите у нас скринингови методи /комбиниран скрининг за хромозомни аномалии през първи и втори триместър/ и диагностични пренатални процедури /хорионбиопсия, амниоцентеза/. За разлика от инвазивните методи не носи никакъв риск от усложнения и загуба на плода. Тестът е подходящ за бременни жени след 12 гестационна седмица с висок риск за раждане на дете с тризомия.

прочети повече>>
 
График за м. януари 2013 г.

През новата година първият ни работен ден ще бъде 03 януари 2013 г. Доц. д-р Мария Малинова, акушер-гинеколог, ще преглежда извънредно на 02 януари 2013 г. Д-р Наталия Евтимова, детски кардиолог, ще преглежда в центъра на 05 януари 2013 г. Д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог и д-р Мариела Даскалова, ембриолог, ще консултират в кабинета по репродуктивно здраве към болница "Дева Мария" в Бургас на 26 януари 2013 г. На всички пациенти пожелаваме весели празници, здрава и успешна 2013 година!

прочети повече>>
 
График за фетална ехокардиография през август

Д-р Наталия Евтимова, д.м., специалист по детска кардиология, ще преглежда в нашия център на 4 август и на 25 август 2012 г. след предварително записване. Аномалиите на сърцето и неговите съдове са най-честите вродени дефекти и основните пропускани проблеми при ултразвуковото проследяване на бременността. За първи път бременните жени от Пловдив и региона ще могат да получат квалифицирана оценка на сърцето на тяхното бебе, без да се налага да пътуват до София.

прочети повече>>
 
Безплатни консултации с психолог през юли

Уважаеми пациенти, в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив продължаваме инициативата за безплатни психологически консултации и терапия. За месец юли дните за консултация са 16 и 17 юли от 16,30 до 18,30 ч. За записване можете да се обадите на тел. 0893 530 580 или 0898 677 495. Инициативата се провежда съвместно със Специализиран кабинет по психотерапия с лиценз към АСП и ДАЗД.

прочети повече>>
 
График за фетална ехокардиография

Д-р Наталия Евтимова, д.м., специалист по детска кардиология, ще преглежда в нашия център на 2 юни 2012 г. и на 7 юли 2012 г. след предварително записване. Аномалиите на сърцето и неговите съдове са най-честите вродени дефекти и основните пропускани проблеми при ултразвуковото проследяване на бременността. За първи път бременните жени от Пловдив и региона ще могат да получат квалифицирана оценка на сърцето на тяхното бебе, без да се налага да пътуват до София.

прочети повече>>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 8 от 10