Новини


Фетална морфология - какво, кога, защо и как

Скъпи приятели, в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Васил Даскалов за важните изследвания по време на бременност - оценката на феталната анатомия на бебето. В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
За женската консултация

Уважаеми пациенти, от днес, 21 април 2020 г., със заповед на Министерството на здравеопазването се  възстановява дейността на женските консултации. Посещението при акушер-гинеколог се извърва след предварително записан час, не се допуска струпването на повече от 2 души пред кабинета, спазва се физическа дистанция от 1,5 метра и е задължително носенето на лицеви маски по време на изчакване и преглед.

>> прочети повече
 
Удостоверение за неотложно пътуване по здравословни причини

Уважаеми пациенти, във връзка с извънредното положение и необходимостта от доказване на неотложността на пътуването по здравословни причини, за пациенти извън областта е нужно да направите следното:

>> прочети повече
 
Любов и разум по време на пандемия

Здравейте, приятели. Позволяваме си да се обърнем така към вас, нашите пациенти, защото с годините сме изградили трайни отношения, които днес са поставени на изпитание. Бременността е състояние на повишена тревожност, ние отлично разбираме това и винаги сме подхождали с емпатия към вашите страхове. Същото се отнася и за родителството, а това важи с особена сила за младите родители, които нямат предишен опит в отглеждането на дете. В моменти на извънредно положение, тези страхове са в пъти повече и по-силни. Ние никога не сме бягали от своите задължения на лечители, независимо от рисковете за нас.

>> прочети повече
 
Грипна епидемия в България

Уважаеми пациенти, във връзка с актуалната епидемична обстановка, ви информираме следното:

  • Ние сме малко лечебно заведение, което не позволява струпване на много хора на едно място – един от основните рискови фактори за предаване на вируси.
  • Осигурили сме достатъчно количество безплатни еднократни маски и дезинфектанти за нашите пациенти.
>> прочети повече
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 21