Новини


Обучение на студенти по медицина 2023 г.

Здравейте, приятели! В края на месец март бяхме заети с обучение на студенти. Инициативата беше на Асоциация на студентите-медици - Пловдив. В рамките на 1 седмица в нашия център минаха 30 студенти по медицина, от първи до шести курс. Те имаха уникалния шанс да видят как работи един частен център, който се грижи за репродуктивното здраве. Ние провеждаме това обучение за поредна година и не бяхме изненадани, когато местата се запълниха още в първите часове от публикуването на формуляра. Искаме да уверим нашите студенти, че ще направим всичко възможно те да ни посетят – новите дати ще са през април след Великден. Как протече обучението вижте в линка.

 
Даряваме в кампанията „Повече българчета за България“

Скъпи приятели, знаете, че ние от десетки години участваме ежегодно в различни благотворителни инициативи. Тази година не прави изключение. Кампанията на Радио Витоша „Повече българчета за България“ е в подкрепа на хората, които все още нямат деца, а също така за бременните жени, кърмачетата и за тези деца, които имат нужда от медицинска храна. Нашият екип от „Център по репродуктивно здраве Д-р Васил Даскалов“ се включваме в следните направления:

прочети повече >>
 
Ултразвук в акушерството - обучение на студенти

Здравейте, приятели! Тази тема е насочена към стедунтите по медицина в Медицински университет, град Пловдив. В края на март отново ще обучаваме студенти. Кога и как ще протече събитието можете да прочетете в линка WORKSHOP: Ултразвук по време на бременност.

прочети повече >>
 
6 март - рожден ден на сдружение „Зачатие“

Честит 19-ти рожден ден, Сдружение „Зачатие“!

На този ден през 2004 г. от група сърцати жени бе създадена първата организация на хората с репродуктивни проблеми в България!

Бъдете здрави, щастливи и нека всеки сбъдне своята мечта!

 
Мартенско предизвикателство за жени

Нашето сътрудничество с Аптеки 36.6 продължава вече четвърта поредна година. Ние знаем, че с труд и постоянство се постигат много повече цели, отколкото с кратки, епизодични включвания. В мартенския брой на списанието сме ви подготвили едно предизвикателство за жени. Списанието се разпространява безплатно и може да се прочете онлайн в линка, както и да се вземе от аптеките.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 38