Как да ни намерите в почивните дни

Ето, че и тази трудна година е към края си. Какво ново при нас? Решили сме последният ни работен ден да е 19-ти декември, а след това да си дадем дъъъъълга почивка и да отворим пак чак на 4-ти януари. Молим ви да не ни се сърдите, че не можем да ви предложим часове за преглед в този период. Обещаваме да оползотворим времето за повишаване на квалификацията си, а не да се отдадем на двуседмично лентяйство. Ако все пак през това време имате нужда от нас, ето как можете да ни намерите.

Акушерка Ина Сарова ще прави онлайн консултации по вайбър или друга платформа с предварителна уговорка на тел. 0884440657. Консултациите се заплащат по сметка АСМПАГРМ ИП Д-р Васил Даскалов, IBAN: BG24STSA93001527783802

С д-р Васил Даскалов можете да се свържете:

  • през платформата за телемедицина, последвайте линка:

    Онлайн консултация

  • в съобщение на страницата ни във фейсбук.
  • на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
  • и, разбира се, ако е много спешно, можете да му позвъните на тел. 0898 20 60 05.

А с мен, д-р Мариела Даскалова, можете да общувате по един от следните начини:

  • безплатни консултации по мъжки ин (фертилитет) можете да получите в темата Репродуктивно здраве и проблеми при мъжа.
  • безплатни консултации по ембриология можете да получите в темата Ембрионално развитие и проследяване на бременността.
  • през платформата за телемедицина – консултациите тук са платени, последвайте линка:
  • Онлайн консултация

  • на страницата ми във фейсбук.
  • на имейл  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
  • и, разбира се, ако е много спешно, можете да ми позвъните на тел. 0898 99 55 32. Понеже лягам късно и ставам късно, моля ви, моля ви, не ми звънете преди 10 ч. Рискувате да съм кисела и нечленоразделна. Докато в останалото време от деня съм просто зла.

С всички нас можете да се свържете и с писмо, някои хора предпочитат този начин на общуване, на адрес Център по репродуктивно здраве „Д-р Васил Даскалов“, бул. Пещерско шосе № 115, Пловдив 4000.

Рано е да правим равносметка на годината, но се изкушаваме да ви кажем, че и през тази година се стараехме да бъдем до вас в най-трудните и в най-щастливите ви моменти. Разширихме дейността си и заложихме основите на още по-широк обхват от здравни грижи, за които ще ви разказваме през следващата година. Благодарни сме ви за доверието, за това, че ни припознавате като ваши лечители и довереници, а ние от своя страна се стремим да бъдем на ниво и да защитаваме правата ви на пациенти. Снимките на вашите родени бебета и пораснали деца преливат от „стените на щастието“ в нашата чакалня. Те идват при нас точно в моментите, когато имаме нужда от позитивизъм и ни карат да сме благодарни всеки Божи ден затова, че имаме най-хубавата работа на света! Благодарим ви и за споделените неизползвани хранителни добавки и неща за отглеждане на бебето, всички те моментално отиват при други бъдещи или настоящи родители в някой притеснителен за тях момент и така им спестяват време, нерви и пари. В трудните времена, в които живеем, дори малък жест на помощ към непознат човек е лек за душата ни.

Сега ще си позволя едно лирично отклонение, което се надявам да ми простите в духа на предколедно разбирателство. През годините съм направила хиляди безплатни консултации по всички възможни комуникационни канали – телефон, имейл, сайт, социални мрежи... Предимно това са хора, които не съм познавала и продължавам да не познавам. Написала съм, превела или редактирала на доброволчески принцип стотици статии, които за вас са безплатни за ползване. Понякога (макар и много рядко) ме питате как да ми се отблагодарите за труда, времето и усилията (за които продължавате нищо да не ми дължите), затова ето някои идеи:

  • Предайте информацията на друг човек, изпратете му линк към статия или му дайте моите координати.
  • Благодарете на вашия личен здравен специалист. Аз няма да знам, че сте го направили, но Вселената ще знае.
  • Напишете отзив някъде за мен, сложете звездичка или палец на някоя статия, споделете информация, за да помогнете на някой друг да намери отговори на въпросите, които си задава.
  • Подарете консултация при мен на човек, който е с по-малки финансови възможности. На вас това може да ви се струва малко, а за него да е огромна помощ.
  • Включете са в кампания по кръводаряване. Аз цял живот съм искала, но не мога, защото съм с поднормено тегло. От кръв винаги има нужда.
  • Направете дарение на сдружение „Зачатие“ – там всички средства отиват за подпомагане на хора с репродуктивни проблеми. Можете да го направите и целево за консултация при мен.
  • Станете доброволец в някоя инициатива за подобряване на здравеопазването. Каквато и да е. Силата на доброволчеството е грандиозна!

Разбира се, ако ми платите за консултацията на служебната сметка, ще си събирам тези парички и ще си купя яхта! Шегувам се, нали знаете, че имам фобия от вода. Бъдете позитивни, усмихвайте се, запазете чувството за хумор въпреки трудностите, с които ни сблъсква съдбата и до нови срещи в по-добри времена!

Ваша д-р Мариела Даскалова