В помощ на благотворителността

Скъпи пациенти и приятели, бихме искали да ви разкажем за една инициатива, която истински ни развълнува.

Тези, които ни познавате, знаете, че ние сме социално отговорни и се опитваме да помагаме на нашата общност не само с опита и знанията си. При нас ще намерите постоянна информация за различни благотворителни инициативи, които подкрепяме и в които активно участваме.

Нашите партньори от Допелхерц® обединяват усилия с фондация "За нашите деца" в подкрепа на каузата "Превенция на изоставяне на бебета и малки деца", чрез регулярни дарения на средства от продажбата на техните продукти.

От началото на септември 2020 година от всяка закупена опаковка

  • Допелхерц® Актив Мама,
  • Допелхерц® Имуно за деца,
  • Допелхерц® Витамини А-Я за Деца и
  • Допелхерц® актив Пробиотик Желирани мечета за Деца,

се отчислява сума, която се дарява в подкрепа на конкретната инициатива. Според изследване проведено от фондацията, за съжаление, твърде много родители са изправени пред трудното решение да се разделят със своето новородено още в родилно отделение поради бедност (75%), липса на подкрепа (48%), лоши битови условия (65%) и др. Благодарение на отдаденият екип на "За нашите деца" до семействата в риск достига финансова, физическа и психологическа помощ като през 2019 година 1428 деца и техните родители са получили подкрепа. А с помощта на усилията на фондацията 343 деца са били спасени от изоставяне, което означава всеки ден по 1 дете е оставало в прегръдките на мама!

Само за периода септември – ноември 2020 година, от продажбата на продукти Допелхерц® са дарени близо 8 000 лв. в подкрепа на каузата. Даренията ще продължат и през тази година, а ние ще ги подкрепим, защото всички вярваме, че заедно можем да помогнем на повече деца да останат у дома.

Екипът на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив организира и подкрепя различни благотворителни инициативи от над 15 години.