Безплатна информационна кампания 2020 г.

Здравейте, приятели! Горещниците, най-топлите дни за годината, са на прага ни. Но и дотук годината беше "гореща" - с много изненади и неясноти, с тревоги и вяра в бъдещето. Промениха се и начините ни на общуване, все по-малко са срещите на живо и все повече - онлайн.

Водени от разбирането, че лекарят трябва да разпространява здравни знания и да осигурява на пациентите си безплатен достъп до материали, свързани с репродуктивното здраве, ние продължаваме нашата безплатна информационна кампания за 2020 г. Планираме тя да се проведе по следния начин:

Ден от месеца Статия на тема Защо правим това
Първи понеделник Профилактика Здравната информация не може да замени консултацията с лекар, но може да помогне на пациента да се ориентира и в лавината от информация, която го залива всеки ден, да отсее достоверните източници.

Това може да го предпази от неправилно лечение и загуба на време, да му спести негативни емоции и да скъси пътя му до намирането на решение на здравословния проблем.

Информираният човек е по-загрижен за здравето си, по-трудно се манипулира, има отговорно поведение спрямо здравето на другите хора и, когато е поставен в ситуация да решава какво да избере, обикновено прави по-правилен избор в сравнение с хората, които са по-слабо информирани.

Нашите пациенти са любознателни и обичат да четат, а това е стимул за нас да работим в тази насока.
Втори понеделник Репродуктивно здраве на жената
Трети понеделник Репродуктивно здраве на мъжа
Четвърти понеделник Грижи за бременността
Понякога Важни теми за деня

 

Всеки понеделник ще ви предлагаме информация по основните направления, в които работим. Понякога ще си позволяваме да споделяме неща извън тези рамки и да ангажираме вашето внимание с важни за обществото ни проблемни теми. Ако някой нюанс от тези теми ви интересува, а не намирате информация, моля не се колебайте да ни попитате. Ние ще се постараем да отговорим на вашите въпроси с достоверни данни, основани на доказателства. В този все по-комерсиален свят се опитваме да помагаме на всички хора, не само на тези, които могат да си платят. Споделяйки опита и знанията си в достъпна за всички форма.

И правим това с любов вече повече от 15 години.

В Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив можете да направите консултация с висококвалифицирани и с много опит специалисти относно семейно планиране, репродуктивно здраве при мъжа и жената, грижи за бременността и за бебето след раждане.