За женската консултация

Уважаеми пациенти, от днес, 21 април 2020 г., със заповед на Министерството на здравеопазването се  възстановява дейността на женските консултации. Посещението при акушер-гинеколог се извърва след предварително записан час, не се допуска струпването на повече от 2 души пред кабинета, спазва се физическа дистанция от 1,5 метра и е задължително носенето на лицеви маски по време на изчакване и преглед.

При нас, както знаете, и преди извънредното положение имаше записване на часове с цел да се пести времето на пациента, да няма струпване на хора в чакалнята и дълго изчакване, излишно напрежение и неглижиране на диагностичния и лечебния процес.

Как се извършва проследяването на бременноста при нас можете да прочетете в статията Проследяване на бременност, както и да изтеглите безплатната ни брошура "Моята бременност". Ако бременността е постигната след лечение на безплодие, проследяването има особености, с които можете да се запознаете в статията Проследяване на бременност след инфертилитет.

Ако имате пропуснати прегледи или изследвания поради епидемичния период, нашият съвет е бързо да се свържете с лекар, за да влезете в нормалния ритъм на медицинска грижа. Не се колебайте и да ни потърсите, а ние ще ви помогнем дори и от разстояние чрез платформата за телемедицина.

Бъдете здрави!

Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлага на своите пациенти проследяване на бременността с висококачествена апаратура и от специалисти със сериозна квалификация и опит в областта.