Развитие на бебето от зачеване до раждане

Покана към всички хора, които обичат да четат и желаят да бъдат информирани. Поканата е от името на г-жа Румяна Тасева, гл. редактор Puls.bg. Скъпи читатели, в Puls.bg започваме една абсолютно нова за сайта поредица. Тя ще се води от един от малкото български специалисти по анатомия и ембриология и репродуктивно здраве на мъжа – д-р Мариела Даскалова.

Текстовете са изцяло авторски, което ги прави многократно по-ценни - знаем че „Водата се пие от извора!“. Под наименованието „Развитие на бебето от зачеване до раждане“ през четвъртък можете да намерите неин текст и да почерпите достоверна информация.

Д-р Даскалова е лекар с 25-годишен преподавателски стаж в Катедра „Анатомия, хистология и ембриология“ към Медицински университет - Пловдив. По три години е работила като ембриолог в МЦ „Надежда Репродуктив Пловдив“ и в „Ню Лайф“ СМЦГ.

Основните ѝ професионални интереси са: ембрионално развитие на човека и репродуктивно здраве на мъжа. Съучредител и постоянен медицински консултант е на сдружение „Зачатие“ - неправителствена организация на хората с репродуктивни проблеми, където консултира безплатно вече 15 години...

Д-р Мариела Даскалова е един от авторите, чиито текстове в насока репродуктивно здраве и репродуктивни проблеми при мъжа, сме публикували в сайта през последните години. Тя е един и от постоянните лектори на организирания от Puls.bg - Форум бременност и детско здраве. Пожелаваме Ви приятни срещи с д-р Мариела Даскалова с нейната поредица в Puls.bg!

Румяна Тасева, гл. редактор Puls.bg