Училище


Най-пълноценната подкрепа по време на бременността с Прегнакеър МАКС

Бременността е едно от най-прекрасните и вълнуващи изживявания за всяка жена. Период на очакване, трепет и много промени в женския организъм.

Важно е спазването на пълноценен, разнообразен и балансиран хранителен режим, допълнен с витамини, минерали, микроелементи и др.

Витамините и микроелементите участват във всички важни процеси в човешкия организъм, а в хода на бременността нуждите от тях се повишават.

прочети повече >>
 
Често задавани въпроси за кърменето

Докато жената е бременна, всеки месец тя посещава своя лекар и акушерка, задава въпроси и получава отговори, прегледи, изследвания и всякаква грижа. Тя никога не е сама и може да се справи с новостите, които ѝ се случват. Но когато роди, тя остава сама с едно малко човече, което зависи изцяло от нея. Повечето жени знаят предварително дали ще кърмят, други се убеждават едва след раждането в ползите от кърмата, а трети са сигурни, че няма да кърмят изобщо. Всяка една от тези жени има право и трябва да бъде подкрепена от своя медицински специалист. Затова в нашия кабинет по кърмене се опитвам да съставя с всяка една жена индивидуален план за хранене на бебето, така че тя да се справи успешно с него. Винаги давам възможност на родителите да изкажат своето мнение и нагласи.

прочети повече >>
 
В помощ на благотворителността

Скъпи пациенти и приятели, бихме искали да ви разкажем за една инициатива, която истински ни развълнува.

Тези, които ни познавате, знаете, че ние сме социално отговорни и се опитваме да помагаме на нашата общност не само с опита и знанията си. При нас ще намерите постоянна информация за различни благотворителни инициативи, които подкрепяме и в които активно участваме.

прочети повече >>
 
Балансирано хранене и прием на витамини в детска възраст

Детството е уникалeн период от човешкото развитие. Здравето, пълноценното хранене, грижите и физическата активност на детето са отговорни за растежа и развитието му. Профилактиката, закаляването, двигателната активност, спортуването и игрите на открито са изключително важна част от пълноценната грижа в отглеждането. За съжаление те понякога остават на втори план.

прочети повече >>
 
Нощното кърмене - когато денят и нощта се сливат

„Никога след това няма да бъдете толкова безусловно обичана и така необходима за някого.“

Г. Нюлендер

Въпросите за нощното кърмене вълнуват много от майките. Една жена, станала майка току-що, трябва да изтърпи безсънието нощ след нощ. В същото време не може да почива много и през деня, за да се грижи за своето бебе или пък за по-голямото си дете, дома си и другите си ежедневни задачи. Отделно от това сънят при майката е много лек - една въздишка на бебето и вече сме на крак! Затова не се учудвам и не осъждам въпросите на новите майки, кога могат да преустановят нощното кърмене. Разбирам ви! В тази тема ще споделя някои факти и разсъждения относно кърменето през нощта.

>> прочети повече
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 2 от 9