Училище


Довиждане, 2019, благодарим!

Скъпи приятели, изпращаме 2019 г. с благодарности към нашите партньори. Често, в забързаното ежедневие, забравяме да благодарим на хората, които са наши съмишленици в работата, приемайки тяхното присъствие за даденост. Затова днес, няколко часа преди края на старата година, отправяме нашите думи на благодарност към вас, които ни подкрепяхте през годината.

>> прочети повече
 
Биозин Пробиотик Фем

Biozin Probiotic Femme осигурява баланс на вагиналната флора и защитава от външни агенти. Съдържа пробиотичен комплекс SynBalance® Gynelle с 3 млрд. живи колонии Lactobacillus acidophulus, L. rhamnosus, L. plantarum.

>> прочети повече
 
Важни витамини и минерали при бременност и кърмене

Бременността е едно от най-прекрасните и вълнуващи изживявания за всяка жена. В този период, обаче, настъпват и много промени в женския организъм. Важно е спазването на пълноценен и разнообразен хранителен режим, обогатен с витамини, минерали, микроелементи и други ценни хранителни съставки.

>> прочети повече
 
Невенът – защитна обвивка за деликатната бебешка кожа

Създаването на нов живот е преживяване, което ни дава чувство на дълбока връзка с природата. В този уникален момент природата ни подарява най-силното чувство, на което сме способни - безусловната любов между родител и дете. Това е интуицията, която кара мама и татко да вярват, че всичко се случва правилно.

>> прочети повече
 
Как да се справим с празничната тъга

Семейните празници покрай Коледа и Нова година са дни на радост и любов. Но те могат да бъдат болезнени за хората, които копнеят да имат дете. Една от шест двойки в репродуктивна възраст изпитват затруднения по пътя към мечтаната рожба. Екипът в нашия център по репродуктивно здраве разбира това. За да ви помогнем, съставихме списък от идеи и съвети как да се справите по време на празниците. Тези подходи за справяне са ни споделени през годините на активна работа и показват как хората без деца намират начин да преодолеят тъгата и празничната депресия. Може би и вие ще откриете зрънцето полезна информация за себе си в този текст. А може би ще добавите и нещо ново като съвет към другите хора.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 4 от 9