Училище


Ежедневна хигиена на бебето - видеоурок

Скъпи бъдещи и настоящи родители, мами и татковци, баби и дядовци! Бебето е вече у дома и очаква нашата любов и нашите грижи. Ами сега! Какво да правим, за да посрещнем нуждите на малкото човече, без да се стресираме. На вашите въпроси отговори дава нашата акушерка Ина Сарова в онлайн видеолекцията на тема "Ежедневна хигиена на бебето". Благодарим на организаторите от Училище за бременни и родители "Мама знае най-добре".

 
Как да успокоим плачещото бебе с позабравени методи от миналото

Пет стъпки за "мир вкъщи"

Всички майки познават ужаса от ревящото до полуда бебе и тъгата, че не знаят как да го успокоят, въпреки, че е нахранено и преобуто. Все пак можем да направим нещо и то не е никак трудно. Прочетете съветите на нашата акушерка Ина Сарова и опитайте да ги приложите на практика.

>> прочети повече
 
Какво да очакваме от онлайн консултациите

Здравейте, приятели. От днес стартираме нова услуга, чрез която ще можете да се допитвате до нас от разстояние. Тази консултация е подходяща за пациенти от отдалечени райони на страната, живеещи в чужбина или за тези, които по някаква причина не могат да дойдат физически до нас. Можете да получите онлайн консултация от нашите специалисти, като използвате платформата за телемедицина:

Онлайн консултация

>> прочети повече
 
Училище за родители 2020 г. - индивидуално и безплатно

Уважаеми бъдещи родители, и през 2020 г. продължава нашата инициатива Безплатно училище за родители, която се провежда от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив.

Занятията ни се провеждат всеки работен ден в удобно за вас време след предварително записване на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83 и са с продължителност до 45 минути. Примерни теми можете да намерите в статията Училище за родители.

>> прочети повече
 
Предоставяне на подходяща информация и съвети (консултиране) по въпросите на семейното планиране

Световната здравната организация (СЗО) обяви 2020 година за година на медицинската сестра и акушерката. Изборът не е случаен, преди 200 години е родена Флоранс Найтингейл - английска медицинска сестра, която поставя основите на съвременната сестринска грижа.

Работата на акушерката у нас почти винаги остава незабелязана и неоценена, освен това е ограничена законодателно и това не позволява на акушерката да окаже здравната грижа в пълния обем и според високото си образование и квалификация. Затова през цялата година ще ви запознаваме с компетенциите на акушерката и възможностите да ви помогне в рамките на действащото законодатество.

>> прочети повече
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

Страница 3 от 9