Безплатно училище за родители

Уважаеми бъдещи родители, и през 2015 г. продължава нашата инициатива Безплатно училище за родители, която се провежда от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив в партньорство с Тъканна банка Садаса 2007.

Занятията ни се провеждат всеки работен ден в удобно за Вас време след предварително записване на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83 и са с продължителност 45 минути. Примерни теми можете да намерите в статията Училище за родители.

Предимствата на нашето училище са:
прочети повече >>
 
Училище за родители

Уважаеми родители!

Представяме на вашето внимание нашата инициатива „Училище за родители“. Занятията ни се водят от квалифицирани специалисти в областта на акушерството, педиатрията, анестезиологията, психологията, диетиката, както и представители на фирми. Всяко занятие е с продължителност 30-45 минути и се провежда индивидуално. Татковците са добре дошли!

прочети повече >>
 
Общи правила за добра медицинска практика на лекарите в Република България

Този документ е изработен в съответствие със Закона за здравето, Закона за лечебните заведения и Закона за съсловните организации на лекарите и на лекарите по дентална медицина и е съобразен с утвърдения световен и европейски опит и с националната специфика. Правилата за добра медицинска практика (ПДМП) съответстват на етичните принципи на Хелзинкската декларация, Европейската харта за правата на пациентите, Хартата за правата на пациентите и Кодекса на професионалната етика на българските лекари и други международно признати документи за автономност, полезност, безвредност и справедливост.

прочети повече >>
 
КОДЕКС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА НА ЛЕКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Въведение

Лекарската професия е творчество, което съчетава наука, изкуство и техника. Тя служи на живота, здравето (психическо и физическо) и работоспособността на отделния човек и целия народ. Лекарската професия е свободна професия. Тя изисква от лекаря човечност, всеотдайност и чувство за отговорност. Лекарят е длъжен да упражнява своята професия по съвест и да отговаря на доверието, което му предоставя тя.

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 3 от 3