Новини


Форум бременност и детско здраве

Д-р Мариела Даскалова, ембриолог, ще бъде лектор в първия ден на събитието, което се провежда за 13-ти път и обещава изключително интересни теми и срещи. Нашите приятели и партньори от Puls.bg за поредна година подготвят за вас широк кръг вълнуващи теми. Можете да се запознаете с Програмата, както и да видите останалите лектори и подготвените събития.

>> прочети повече
 
Лектори на училище "И за мама"

На 28 и 29 март 2020 г. в Парк-хотел Санкт Петербург в Пловдив ще се проведе двудневен интензивен курс за бременни и майки. Вече шеста година училище "И за мама" организира обучителни курсове в различни градове на страната. В предстоящия курс ние ще се включим с две лекции:

  • на 28 март от 13 ч. акушерка Ина Сарова ще ви запознае с развитието на бебето по месеци
  • на 29 март от 10 ч. д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог, ще говори за цезаровото сечение и видовете анестезии
>> прочети повече
 
Клинична ембриология за студенти

Драги студенти, след няколко дни предстои да започне ежегодния курс по клинична анатомия, организиран и провеждан от Катедра "Анатамоия, хистология и ембриология" към Медицински университет град Пловдив. За мен ще е чест и удоволствие отново да открия курса с първата лекция по клинична ембриология и свързана паталогия, на 13 февруари 2020 г. Ще се радвам на вашето присъствие и активно участие в дискусията, както и през изминалите години. За начало ето някои ползи от изучаването на клинична ембриология, които ще ви помогнат в работата като лекари и няколко грешки, които ще избегнете, ако сте на "ти" с ембрионалното развитие на плода:

>> прочети повече
 
Какво предстои при нас

Разпространяването на здравна информация е привилегия и задължение на здравния специалист. Ние се отнасяме към това с голяма отговорност и желание да споделяме знанията си. Ето три важни събития, които предстоят:
  • Курс по клинична анатомия към Катедра "Анатомия, хистология и ембриология" на Медицински университет Пловдив.
  • Интензивен двудневен курс за бременни и майки от училище "И за мама" в Пловдив.
  • Форум бременност и детско здраве в София.

Това са три срещи, в които ще вземем участие като лектори. Подробностите вижте тук:

>> прочети повече
 
Отворено писмо

Отворено писмо

До Алианс на българските акушерки

От д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог

>> прочети повече
 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 20 от 38