Новини


Нашата здравна грижа

Драги пациенти, в раздела Дейности можете да се запознаете с пълния списък на нашите здравни грижи и тяхното подробно описание. Ние сме лекарска практика, която работи в областта на репродуктивното здраве и предлага профилактиката, диагностиката и лечение; женска консултация и фетална медицина - високоспециализирано проследяване на бременността. Не се колебайте да ни попитате, ако не сме обяснили ясно какво включва всяка отделна дейност.

Бъдете здрави!

 
Какво да правим през първия месец след раждане

Нашето сътрудничество с Аптеки 36.6 продължава. За отпускарския месец август сме подбрали четиво от рубриката "Акушерска грижа". На стр. 10-11 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на нашата акушерка Ина Сарова на тема "Първите 28". В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
Комплексна грижа

Комплексният подход към изясняване на проблемите винаги е за предпочитане пред частичното и отложено във времето изследване на определени показатели. Затова в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлагаме комплексна грижа в направленията Проследяване на бременност (женска консултация) и Репродуктивно здраве - установяване на проблеми при безплодие, незабременяване или невъзможност за износване на бременността. Какви са ползите от комплексната грижа?

>> прочети повече
 
Преди забременяване

В темата Преконцепционни грижи или какво да направя преди забременяване сме се опитали накратко да ви разкажем защо е важно да се планува бременността и какви са основните стъпки в този процес. Грижата за здравето е инвестиция.

Бъдете здрави!

 
Скрининг за хромозомни аномалии - видеоурок

Здравейте, хора! Направих това малко клипче, за да ви помогна да се ориентирате в темата за скрининга. В него съм се опитала да обясня накратко и ясно за всички какви са стъпките и в каква последователност трябва да се направят, за да получим достоверен и законен Комбиниран скрининг за хромозомни аномалии в първи триместър. Ще отговоря изчерпателно на всичките ви въпроси.

Ваша д-р Мариела Даскалова

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 16 от 38