Новини


Нашите автори в блога на Аптеки 36.6

Скъпи настоящи и бъдещи родители, през 2020 г. специалисти от нашия екип са автори в Списание Аптеки 36.6. Ние присъстваме ежемесечно в луксозното списание с подробни и достоверни материали. Можете да ги прочетете безплатно в рамките на месеца, а след това и в блога. Тези, които вече ни познавате, знаете, че за нас разпространението на здравни знания е постоянен и неотменен ангажимент към нашата общност. А тези, които още не ни познавате – надяваме се също да намерите при нас нужната ви информация и тя да ви е полезна по пътя на родителството.

прочети повече >>
 
Потърси ме, аз ще те изслушам!

Мили момичета, бременни, родили и кърмещи жени, на сайта на Алианс на Българските Акушерки/Alliance of Bulgarian midwives можете да намерите вашата акушерка. Много полезна информация, събрана грижовно от АБА за всички вас, когато имате нужда от помощ. Обади се на акушерката. Ако не намираш своята акушерка, помоли я да добави данните си. Участието в тази платформа е доброволно и показва желанието на акушерките да бъдат лесно откриваеми и там, където им е мястото - след жените. Потърси нашата акушерка Ина Сарова. Тя ще ти помогне в пренаталната подготовка, за кърмене и грижа за бебето и в послелродовия период.

 
Акушерска грижа за позитивно раждане

И през октомври продължава нашето сътрудничество с Аптеки 36.6. На стр. 41-42 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Васил Даскалов, от която ще научите как профилактиката преди и по време на бременност ще ви помогне за раждането. В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
Комбиниран скрининг първи триместър

Скъпи бъдещи родители, в този видеоклип можете да проследите нагледно как е правилно да се направи Комбиниран скрининг за някои хромозомни заболявания в първи триместър. Това важно изследване понякога се пропуска и доста често се провежда неправилно. Надяваме се информацията да ви е от полза.

С пожелание за здрава бременност!

 
Кратко указание за мъже

Нашето сътрудничество с Аптеки 36.6 продължава. През септември отиваме на училище. Но не какво да е училище, а училище само за мъже. Ако искате да се образовате за вашето репродуктивно здраве, на стр. 28-29 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Мариела Даскалова на тема "Бебето се бави - какво да направя?". В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 15 от 38