Новини


Как да ни откриете през седмицата

Здравейте, приятели, колеги, пациенти и всички, които бяхте загрижени за нашето здраве през изминалите дни. Благодарим ви сърдечно за подкрепата, окуражителните думи и готовността да ни помогнете. Щастливи сме с приятели като вас!

Искаме да ви кажем, че нашият екип е здрав и готов за работа. Заболяването при нас премина леко и в домашни условия, надяваме се и при всички други хора да е така. Разбира се, ще изчакаме да премине карантината. Първият ни работен ден ще е понеделник, 23-ти ноември. Дотогава ще сме на ваше разположение през платформата за телемедицина.

прочети повече >>
 
Нискомолекулярни хепарини за бременни жени

Съобщение от ИАЛ

Във връзка с проведената днес, 11.11.2020 г., среща в Министерство на здравеопазването с участието на представители на Изпълнителна агенция по лекарствата, Българския фармацевтичен съюз, търговци на едро с лекарствени продукти и притежатели на разрешения за употреба и взетите решения за специална организация за разпространение в аптечната мрежа на допълнителни количества лекарствени продукти - нискомолекулярни хепарини, публикуваме, по представени от търговците на едро данни, списък на аптеките на територията на страната, от където могат да бъдат закупени.

прочети повече >>
 
Коронавирус в нашия център

Уважаеми пациенти и колеги, инфекцията с новия вирус SARS-Cov-2 (коронавирус) достигна и нашия център. Рени, нашата любима секретарка, е болна. Останалият ни персонал е с отрицателни бързи тестове за антиген, очакваме и резултатите от PCR, както и разпореждане от РЗИ. За ваша сигурност сме затворили до по-добри времена, вероятно до 22 ноември. Благодарим на тези, които не ни се скараха, че им отлагаме часовете.

Пазете се и пазете другите!

продължава>
 
Съхранение на репродуктивните способности при мъже

Нашето сътрудничество с Аптеки 36.6 продължава. През ноември традиционно обръщаме внимание на мъжете. Този път на фокус е една трудна тема - онкологичните заболявания. На стр. 38-39 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Мариела Даскалова на тема "Съхранение на репродуктивните способности при мъже". В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
Неинвазивен пренатален тест за хромозомни аномалии

Можете да научите какъв е нашият 8 годишен опит в статията Неинвазивен пренатален тест за хромозомни аномалии.

Ние от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ви очакваме и ще отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват по време на бременността, с цялата отговорност и внимание към вас и вашето бебе.

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 14 от 38