Новини


2020 в 20 снимки

Здравейте, приятели! Каквото и да си говорим, годината беше шантава. Но дори и да ни се иска да я забравим, това няма как да се случи. Затова решихме да ви покажем нашата ежегодна равносметка в албум "2020 в 20 снимки". Оказа се, че времето лети неусетно, макар да е осеяно с препятствия и белязано с трудности и 20 снимки са ни крайно недостатъчни, за да ви разкажем за нашите обществени ангажименти.

❌ Ще пропуснем разочарованията, болката от загубен живот, счупената апаратура, страхът за здравето на близките и на пациентите ни.

✅ Ще ви разкажем за любовта, за идеите и тяхното реализиране. Вижте какво сме свършили в специалната ни селекция.

 
Благодарим!

В края на 2020 година искаме да благодарим на всички наши пациенти:

  • за доверието, което ни гласувате
  • за позитивните емоции, които споделяте с нас
  • за любовта, с която топлите сърцата ни
  • за критиката, с която ни помагате да ставаме по-добри
  • и защото не ни забравяте, дори когато вече нямате нужда от нас!
прочети повече >>
 
Акушерка Ина Сарова получи сертификат от Certificate Program in Nursing and Nutrition и Institute for Johns Hopkins Nursing

Здравейте, приятели! Слагаме край на тази „различна“ година с една добра новина и с вярата, че изпитанията ни правят по-добри, милосърдни, отговорни и сплотени. Нашата акушерка Ина Сарова завърши успешно 20-седмичен курс и получи сертификат от Certificate Program in Nursing and Nutrition (CPNN) и Institute for Johns Hopkins Nursing (IJHN). Благодарим за подкрепата на Нестле детско хранене.

прочети повече >>
 
Вижда му се краят ...

... на тази трудна година. Скъпи приятели, колеги, пациенти, решили сме да си починем малко в края на годината. Последният ни работен ден за 2020 г. ще е 23-ти декември, а след това в уюта на зимните празници ще се постараем да съберем сили и да се посрещнем предизвикателствата на новата година. Първият ни работен ден ще бъде 4-ти януари 2021 г.

прочети повече >>
 
Три важни ултразвукови прегледа в късна бременност

И през месец декември продължава нашето сътрудничество с Аптеки 36.6. На стр. 18-19 в новия брой на Списание 36.6 можете да прочетете статията на д-р Васил Даскалов за три важни ултразвукови прегледа в късна бременност. В броя ще намерите и други интересни и полезни материали.

Приятно четене!

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 13 от 38