Новини


Календар с благотворителна цел

Скъпи приятели, ако още не сте си купили календар за 2021 година, ето нашето предложение. Календарът на фондация "Капачки за бъдеще" струва 15 лв., а целта на продажбата е да се съберат пари за купуване на специална неонатологична линейка. Побързайте - календарът е разкошен, а бройките са ограничени!

 
Почивни дни през май

Уважаеми пациенти, нашият екип ще почива на 5 май (сряда) и 7 май (петък). Заедно с официалните почивни дни в края на април и началото на май, практиката ни ще бъде затворена между 30 април и 9 май включително.

Молим да го имате предвид, когато планирате посещенията си при нас. Вижте дните и в календара.

прочети повече >>
 
Нашите автори в блога на Аптеки 36.6

Скъпи настоящи и бъдещи родители, и през 2021 г., както и през 2020 г. специалисти от нашия екип са автори в Списание Аптеки 36.6. Ние присъстваме ежемесечно в луксозното списание с подробни и достоверни материали. Можете да ги прочетете безплатно в рамките на месеца, а след това и в блога. Тези, които вече ни познавате, знаете, че за нас разпространението на здравни знания е постоянен и неотменен ангажимент към нашата общност, което правим доброволно и без заплащане. А тези, които още не ни познавате – надяваме се също да намерите при нас нужната ви информация и тя да ви е полезна по пътя на родителството.

прочети повече >>
 
Комплексна грижа и през 2021 година

И през 2021 г. продължава нашата комплексна грижа. Комплексният подход към изясняване на проблемите винаги е за предпочитане пред частичното и отложено във времето изследване на определени показатели. Затова в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлагаме комплексни медицински услуги в направленията Проследяване на бременност (женска консултация) и Репродуктивно здраве - установяване на проблеми при безплодие, незабременяване или невъзможност за износване на бременността. Какви са ползите от комплексната грижа?

прочети повече >>
 
Д-р Васил Даскалов в юбилейния брой на ISUOG

Уау! Какво начало на годината! Горди сме да споделим, че снимка на д-р Васил Даскалов беше селектирана в състезание по случай 30-годишнината на ISUOG (Международното дружество по ултразвук в акушерството и гинекологията) и публикувана в юбилейното издание на белия журнал - ежемесечното издание на професионалната организация. Разгледайте уникалната галерия - ще познаете снимката по националното знаме на България!

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 12 от 38