Новини


Да разбием митовете за мъжкия фертилитет

В областта на репродуктивното здраве българската медицинска доктрина не престава да ме изумява с две неща – с погрешните тези, които създава и с мрачната решителност, с която ги защитава. В стремежа си да съм полезна с информация за по-широк кръг хора, реших да опиша няколко мита, с които от години се срещам в ежедневната си работа с пациентите. Приемете моя сарказъм като горчив опит да прикрия болката си от неразбирането на проблема. Статията Да разбием митовете за мъжкия фертилитет можете да прочетете в блога на Аптеки 36.6.

 
Бъди в час по репродуктивно здраве - за момичета

"Бъди в час по репродуктивно здраве" е национална информационна кампания на сдружение "Зачатие" за превенция на стерилитета и репродуктивните заболявания. Тя е насочена към младите хора и се състои от две безплатни илюстровани книжки отделно за момчета и за момичета.

 
Подарък от нас за годишнината на кабинета ни по кърмене

Здравейте, прекрасни кърмещи майки! Кабинетът ни по кърмене има годишнина. За жалост, и тази, както и миналата година, епидемичната обстановка не ни позволява да осъществим мащабна инициатива. Макар да не можем да се съберем заедно, ние сме до вас непрекъснато. Затова през март с нашата акушерка Ина Сарова решихме да ви направим подарък. Всяка записана жена за консултация по кърмене ще получи още едно безплатно посещение.

прочети повече >>
 
10 от 10

Много или малко е 10?

прочети повече >>
 
Мартеници за здраве и за подкрепа

Скъпи приятели, както знаете, всяка година купуваме мартеници с благотворителна цел. Тази година решихме да подкрепим групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. Ако имате желание, направете го и вие. В групата ще намерите и други уникално красиви неща, а с всяка покупка подкрепяте една майка. Нашите мартенички вече са готови и очакват своите притежатели. Можете да ги видите на фейсбук страницата ни.

 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>

Страница 11 от 38