Новини


Ден на репродуктивното здраве 2016

Скъпи приятели, съмишленици, специалисти, за единадесета поредна година Сдружение "Зачатие" организира своята инициатива за двойките с репродуктивни проблеми Ден на репродуктивното здраве. Тази година срещата ще се проведе в град Стара Загора на 11 юни 2016 г. под надслов "Новите пътища към мечтаното дете". Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве представят свои постижения и провеждат безплатни консултации.

прочети повече >>
 
Честит празник, мили дами!

Честит празник на жената! Скъпи родители, от името на целия екип на Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ви поздравяваме най-сърдечно и ви пожелаваме да сте здрави и обичани всеки ден! На този най-нежен празник имаме удоволствието да ви предложим прекрасния подарък на нашите партньори и прятели от Тъканна банка Садаса.

прочети повече >>
 
С Bayer на училище

Скъпи бъдещи родители, с удоволствие съобщаваме, че фирма Bayer се присъедини към нашето Училище за родители. Така подкрепата за тази инициатива се разширява и това дава възможност повече хора да се възползват от нашата безплатна информационна и обучителна кампания.

прочети повече >>
 
Ден на хората с редки болести

С тази информация искаме да окажем подкрепа на хората с редки заболявания, както и да обърнем внимание на институциите и обществото върху тези здравни проблеми. Като специалисти, работещи в областта на репродуктивното здраве, се срещаме с множество заболявания при мъжа и жената, които водят до затруднения или дори невъзможност за възпроизводство, както и с такива, които се откриват по време на вътреутробното развитие.

прочети повече >>
 
Честит Ден на родилната помощ!

Честит професионален празник, скъпи колеги! На този светъл празничен ден изразяваме уважението си към хората, чиято работа е не просто професия, а начин на живот и състояние на духа. Нека сред еуфорията на празника да се замислим защо акушерка е изчезваща професия в България.

С пожелание да са чисти ръцете и душите Ви, когато посрещате новия живот!

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 8 от 17