За бременността


Статистика за успеваемост на ин витро оплождане по данни на ЦАР

Успеваемостта при ин витро оплождане често е тема за бурни разговори, ожесточени спорове, спекула, фалшиви данни, слухове, полуистини и откровени лъжи. Това води и до нереалистични очаквания от страна на пациентите. В тази таблица ви представяме успеваемостта на ин витро процедурите в лечебните заведения, които имат сключен договор с Център за асистирана репродукция. Статистиката обхваща четиригодишен отчетен период 2015-2018 г. вкл. Очаквайте скоро информация за успеваемостта по възрастови групи, както и кратък коментар на данните.

прочети повече >>
 
Заедно можем повече

Драги пациенти, вие ни се доверявате, разчитате на нашия професионализъм и оставяте здравето и живота си на нашите грижи. Днес се обръщаме към вас с малко повече думи, но с много любов и загриженост за вашето здраве. На вас, днешните бременни, се падна тежката задача да износите новия живот в условията на вирусна пандемия, предизвикана от коронавирус SARS-CoV-2. Съчувстваме ви с цялото си сърце и ще направим всичко възможно това да се случи с минимални, но ефективни усилия от всички страни.

прочети повече >>
 
Индивидуална консултация в защитена среда

Мили родители, както много пъти сме коментирали с вас, бебето не се интересува от това каква марка или какъв цвят ще е количката му. Бебето иска да бъде нахранено, облечено и обичано. Бебето не обръща внимание на вирусната епидемия, неговите нужди са същите, каквито и преди и не търпят отлагане.

прочети повече >>
 
Актуални препоръки към бременните жени

Министерството на здравеопазването изготви препоръки към бременните жени във връзка с разпространението на COVID-19 (коронавирус) в България. Запознаваме ви с текста от 19 март 2020 г. и ви призоваваме да се информирате само от официални източници.

Какво трябва да знаят бременните във връзка с разпространението на COVID-19 в България:

прочети повече >>
 
Съвети към нашите бременни във връзка с обявената епидемия

В условията на обявената от СЗО пандемия искаме да информираме нашите пациентки, които в момента са бременни и имат притеснения във връзка с актуалната обстановка в нашата страна.

На базата на събраната досега информация за инфекцията с COVID-19, известен като коронавирус, ви запознаваме със следните факти:

прочети повече >>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 9 от 20