Дерматологичният овес за уязвимата кожа

Скъпи бъдещи и настоящи майки!

Целта на нашето училище за бъдещи родители, което от години е индивидуално и безплатно, е да ви предоставяме информация за различни аспекти на бременността и раждането. С тази статия продължаваме да ви запознаваме с полезните продукти на нашите партньори от A-Derma.

Пионер в растителната козметика с дерматологична експертиза, A-Derma „култивира“ повече от 30 години изкуството за най-деликатна грижа за уязвимата кожа, благодарение на уникална активна съставка – Овес Rhealba®. Уникално в света, изключителното растение Овес Rhealba® е богато на противовъзпалителни, заздравяващи и хидратиращи активни съставки. То стои в сърцето на нашите продукти, които са формулирани с минимален брой съставки. Без етерични масла, без оцветители, без алкохол и, разбира се по възможност без аромати и без парабени.

Нашата експертност ни позволява да създаваме сигурни и ефикасни продукти, които заслужават доверието, както на дерматолози, така и признанието на потребители. Продуктите на A-Derma са признати от здравните специалисти по целия свят в областта на грижата за атопичната и раздразнена кожа.

Нашата мисия е да осигурим естествени, автентични решения, съчетавайки ефективност и качество на продукта, като се грижим, както за Вашата кожа, така и за околната среда. За да се гарантира пълна безопасност, A-Derma приема безупречна линия на управление, избирайки органично земеделие, неоспоримо качество за екстракта от Кълнове от Овес Rhealba® и поддържайки високи фармацевтични стандарти, които са отличителен белег на Лаборатории Pierre Fabre.

В Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив можете да получите консултация от висококвалифицирани специалисти по всички въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето.