Garden of Life PRENATAL

Garden of Life PRENATAL - за да дадете най-доброто на Вас и Вашето бебе!

Чисти и безопасни продукти от световния лидер Garden of Life.

За да дадете най-добрия старт в живота на вашето бебе.

Преди, по време и след бременността.

Без съмнение нормалната ви бременност изисква да се храните с правилните продукти. Много изследвания доказват, че недостигът на ценните хранителни вещества по време на бременността увеличава риска от преждевременно раждане, както и на дефекти в развитието на плода.

Много важни такива продукти са Пренаталните Пробиотици, Витамини и Омега-3.

Dr.Formulated PROBIOTICS – пробиотиците имат решаващо значение за имунната система както на майката, така и на бебето. Специално разработени за бременни и кърмещи жени, само една пробиотична капсулка на ден ще ви даде защитата, от която се нуждаете.

mykind Organics Prenatal MULTI Gummies – направени от пълноценни, органични храни, тези вкусни и удобни дъвчащи витамини имат всички необходими нутриенти, за да нямате недостит по време на бременността и да расте бебето във вас здраво. Дъвчащата формула на тези витамини ги прави по-лесно и пълноценно усвояеми от таблетките.

mykind Organics Vitamin B12 SPRAY – течен, органичен, витамин B12 под формата на метилкобаламин. Спрей с чудесен вкус на малина, който се абсорбира под езика много по-добре от другите форми и осигурява поддържане на високи нива на витамин B12, за да се осигури првилно развитие на мозъчните и когнитивни функции на бебето.

mykind Organics Vitamin D3 SPRAY – течен, органичен, растителен витамин D3 с вкус на ванилия. За да се осигури нормално и правилно развитите на костната система на бебето.

Minami Prenatal OMEGA-3 – супер чисти и богати на ценни Омега-3 (480mg DHA), които имат решаващо значение да е здраво бебето.

Можете да използвате код за 5% отстъпка - 103.