Обръщение към нашите пациенти

Уважаеми пациенти,

Уверяваме ви, че сме дълбоко съпричастни към трагичните събития, свързани с родилки и новородени, където и да се случват те. Осъзнаваме колко силен ефект има върху вас медийното отразяване на всяка негативна информация, свързана с бременността и раждането в България. Ние се отнасяме с изключително внимание към провокираните у вас притеснения и ще направим всичко по силите си да проследим вашата бременност по възможно най-добрия начин, съответно правилата за добра медицинска практика.

Осигурили сме допълнителни часове за безплатни консултации за всички наши бременни, които се чувстват обезпокоени в момента и имат въпроси относно тяхната бременност и раждане, постнатален период, кърмене, пациентска безопасност и всичко останало, свързано с репродуктивното здраве. Приканваме ви да спазвате медийна хигиена, да не се поддавате на конспиративни теории и да избягвате жълтата преса.

За бременните с повишена тревожност и живеещи далече от Пловдив можем да предложим нашите фетални монитори, за да следят сърдечния ритъм на бебето. Можем да предоставим координати на психолози, с които работим, ако желаете да се консултирате с тях. Поради липсата на свободни часове за преглед в обозрим период от време ще направим реорганизация на графика и ще осигурим допълнителни възможности. Приканваме ви да бъдете търпеливи и да не си създавате допълнително напрежение, ако се налага да изчаквате, няма да откажем консултация на нито една бременна жена.

Уведомяваме ви, че ще работим допълнително между 8 и 17 ч. в почивните дни през септември на:

  • 15-ти септември, събота
  • 16-ти септември, неделя
  • 29-ти септември, събота
  • 30-ти септември, неделя

Ние сме на разположение в практиката между 8.30 и 20 ч. Можете да ни намерите на сл. телефони 0893 530 580 и 032 81 06 83 в работен ден между 8.30 и 20 ч., а също и на личните ни телефони 0898 99 55 32 и 0898 20 60 05 всеки почивен ден и след 21.30 ч. в работен ден. Молим ви да проявите разбиране, ако не отговаряме на вашите позвънявания, при спешност можете да ни изпартите съобщение и ние ще се свържем с вас при първа възможност. Също така можете да ни пишете на някой от следните ел. адреси:

  • Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  • Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  • Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

В обществен аспект отново декларираме нашата постоянна готовност да съдействаме за подобряване на майчиното здравеопазване в България. Категорично осъждаме незачитането на журналистическата етика и експлоатирането на трагедиите. Призоваваме лекарите, акушерките, юристите, съсловните организации, държавните институции и неправителствения сектор за така нужния обществен дебат и предприемане на реални практически стъпки в областта на майчиното и детско здраве.