Училище за родители 2018 - индивидуално и безплатно

Уважаеми бъдещи родители, и през 2018 г. продължава нашата инициатива Безплатно училище за родители, която се провежда от Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив.

Занятията ни се провеждат всеки работен ден в удобно за Вас време след предварително записване на тел. 0893 530 580 или 032 81 06 83 и са с продължителност до 45 минути. Примерни теми можете да намерите в статията Училище за родители.

В страната и в град Пловдив, за щастие, има голям избор на срещи със специалисти, които са безплатни и, посещавайки ги, можете да научите много полезни неща за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Тези знания се допълват и така ще сте по-подготвени и уверени за невероятното пътешествие, което предстои.

Конкурентните предимства на нашето училище са:
  • индивидуален подход - при нас срещите са само с бременната жена и нейния партньор, което позволява цялото внимание да се отдели на една двойка бъдещи родители
  • гъвкавост - ние ще ви предложим списък с примерни теми, от които Вие ще изберете кои представляват интерес за Вас
  • независимост - посещенията на училището за родители не са обвързани по никакъв начин с прегледи, изследвания или раждане при нас. Заповядайте в нашето училище, дори да не сте били наши пациенти.
  • опит - ние имаме над десетгодишен опит в работа с високо рискови бременности - след безплодие, асистирана репродукция, многоплодна бременност, с придружаващи заболявания
  • безплатно е - за което благодарим на нашите партньори, ще Ви запознаем с тях в поредица от информационни материали.